Natuurcosmetica

Earth.Line Argan Body & Face Sun Care

27 juni 2015
Earth.Line Argan Face Care

Voor volgende week is er een hittegolf voorspeld en zal de zon fel schijnen. Naast dat het een lekker vooruitzicht is moeten we wel voorzichtig zijn met onze huid. Het is belangrijk een goede zonnebrandcrème te gebruiken want naast dat het huidverbranding tegen gaat helpt het ook huidkanker te voorkomen. Maar ook wanneer je een goede zonnebrandcrème gebruikt is het raadzaam te zonnen met mate.
Het liefst gebruik ik een natuurlijke zonnebrandcrème want deze bevatten plantaardige filters en is vrij van nanotechnologie. De zonnebrandcrème van Earth.Line met arganolie voldoet aan al mijn eisen.

Natuurlijk verzorgde en gebruinde huid
Door toevoeging van antioxidanten, Witte thee, vitamine A, C en E, kruidenextracten, hydraterende en voedende biologische oliën en een speciaal anti-pigmentvlekextract worden rimpels, pigmentvlekken en huidveroudering voorkomen en je huid optimaal gehydrateerd en natuurlijk gebruind.

* Met minerale en plantaardige UVA/UVB zonnefilters
* Met biologische oliën, kruiden extracten en vitaminen
* Is waterafstotend en op allergie getest
* Bevat geen paraffine en parabenen
* Is parfum & dierproefvrij

Earth Line Swatch
Hoe is de Earth.Line Argan Sun in het gebruik?
De crème is redelijk stevig van textuur maar smeert wel goed uit. In eerste instantie wordt de huid wit maar na een korte tijd trekt de crème in de huid. Er blijft een parelmoerkleurig waasje over die je bijna niet ziet. De crème ruikt kruidig maar niet overheersend. De zonnebrandcrème heeft een factor 20 en deze bescherming is voldoende voor mijn huid.

Earth Line Argan Sun Care
De crème bevat naast voedende arganolie ook kokosolie, jojobaolie, macadamiaolie en aloë vera die de huid beschermen tegen uitdroging en huidveroudering. Natuurlijke antioxidanten zoals witte thee, vitamine A, C en E en kruidenextracten beschermen je huid volledig tegen de schadelijke gevolgen van UV-stralen.

Koosje concludeert:
Ik gebruik deze zonnebrandcrème met veel plezier. Je kunt het gebruiken voor zowel het gezicht en lichaam en dat is handig. De Argan Sun Care producten werken direct na het insmeren en zijn waterafstotend maar het is veiliger de huid regelmatig in te smeren. De Argan Sun Care producten zijn ICADA en Vegan gecertificeerd en dat is best bijzonder. De producten van Earth.Line en in het bijzonder de Argan Sun Care producten zijn verkrijgbaar bij de natuurdrogist en de Tuinen. Een tube van 150ml kost €24,99.

Veel ZONplezier!

Liefs Mooi van Koosje ♥

Rose logo Mooi van Koosje

 

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge