Natuurcosmetica Zeep

Koosje test: Urtekram Rozenzeep van Ekoplaza ♥

25 juni 2015
Urtekram zeep in verpakking

Ik ga steeds vaker boodschappen doen bij Ekoplaza en naast de dagelijkse boodschappen kijk ik natuurlijk ook altijd even bij de beauty afdeling. Regelmatig koop ik iets om te testen voor mijn blog. Ik ben een fan van zeep en ik ken het merk Urtekram al heel lang. Dit Deense natuurcosmetica merk heeft inmiddels al flink wat producten in de schappen staan en wordt steeds bekender. Het leek mij wel weer eens lekker om een zeepje te gebruiken en deze rozenzeep sprak mij het meeste aan.

Wat beloofd de rozenzeep van Urtekram voor mijn huid te doen?
De zeep reinigt zacht en mild en hydrateert de huid. De rozenzeep heeft een fijne geur. Zoals je kunt lezen is de palmolie die er voor deze zeep is gebruikt van biologische teelt en ik hoop op een eerlijke manier verkregen. Verder bevat de zeep amandelolie, geraniumolie en rozenextract.

Urtekram zeep
Ingrediënten (INCI):

Sodium palmate*, sodium palm kernelate*, aqua, glycerin* sodium chloride, pelargonium graveolens oil* (parfum*), rosa damascena*, prunus amygdalus dulcis oil*, citric acid, citral”, citronellol**, geraniol**, limonene**, linalool**.

* afkomstig uit biologische teelt

**afkomstig van essentiële oliën

99 % van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
81 % van de ingrediënten zijn van biologische teelt

Koosje concludeert:
De zeep is geschikt voor de handen maar ik gebruik het onder de douche voor alles! Het reinigt de huid zacht en ook mijn gezicht reinig ik met een lekker romig schuim. Ik kan er erg van genieten! Een stukje zeep van 100 gram kost €2,25 en is verkrijgbaar bij diverse natuurdrogisten en natuurlijk Ekoplaza. De Urtekram zeep is Ecocert gecertificeerd en Vegan.

Gebruik jij weleens zeep tijdens het douchen?

Liefs Mooi van Koosje ♥

Rose logo Mooi van Koosje

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge