Conventionele producten

Douchegels Extra Doux van Le Petit Marseillais ♥

5 juni 2015
Douchegels van Le Petit Marsellais

Ik vind het zo ontzettend leuk dat bij de Albert Heijn de douchegels van Le Petit Marseillais sinds kort verkrijgbaar zijn. Onlangs zag ik de vrolijke flacons in de schappen staan en ik werd op slag vrolijk! Wanneer ik in Frankrijk of in België ben, neem ik altijd een aantal producten van dit merk mee naar huis maar nu kan ik ze ook in Nederland kopen! Ik hoop dat Albert Heijn het gamma nog gaat uitbreiden of dat Le Petit bij de drogisterij verkrijgbaar zal zijn want ook de bodybutters, de haarverzorgingslijn en de vaste zepen zijn zo fijn! Je kunt je natuurlijk voorstellen dat ik een paar douchegels heb gekocht waaronder de douchegel met vanille en met oranjebloesem. Van beide geuren wordt het douchen voor mij een feest!

Douchegels van Le Petit Marseillais
Het merk Le Petit Marseillais probeert door het gebruik van plantaardige ingrediënten afkomstig uit de Provence de consument het Mediterrane gevoel te geven en dat lukt ze inderdaad goed! De parfums die voor deze extra zachte douchegels worden gebruikt ruiken enorm lekker en vooral de douchegel met oranjebloesem is mijn favoriet. De producten van Le Petit Marseillais worden geproduceerd door Johnson & Johnson. Normaal gesproken ben ik geen fan van grote multinationals maar aangezien ik het positief vind dat er een keer een ander product in de winkel staat dan dat wij gewend zijn neem ik dat gegeven even voor lief. En producten waarvan ik vrolijk en enthousiast word deel ik nu eenmaal graag!

Le Petit Marseillais Oranjebloesem
Le Petit Marseillais Extra Douche Vanille
De producten van Le Petit Marseillais zijn niet geheel natuurlijk maar voor wie toch iets meer zoekt dan de bekende merken is dit een leuk en goed alternatief. De ingrediëntenlijsten zien er op zich niet verkeerd uit, zo wordt geen SLS ( Sodium Lauryl Sulfate) gebruikt maar Ammonium Lauryl Sulfate waarover beweerd wordt dat deze minder agressief voor de huid zou zijn en bevatten de douchegels geen parabenen.

INCI oranjebloesem
Inci Vanille
De Ultra Doux douchegels zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn en kosten €2, 99 per stuk. Wil je kennismaken met het hele gamma van Le Petit Marseillais dan is het leuk om de Belgische website te bezoeken. Daar kun je ook nog veel meer achtergrond informatie verkrijgen.

Ken jij de producten van Le Petit Marseillais en welke geur is jou favoriet?

Fijn weekend en doucheplezier!

Liefs Koosje ♥

1 Comment

  • Reply Hester ter Beek 18 maart 2018 at 17:39

    Alle producten van Le Petit Marseillais zijn te koop bij http://www.Cameleon.Store!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge