Green Beauty

Koosje bezoekt de Erica Kruiderijen Klantendag ♥

31 mei 2015
Erica de Natuurwinkel

Afgelopen donderdag heb ik de klantendag van Erica Kruiderijen in Nijmegen bezocht en ik vond het zo’n ontzettend leuk en inspirerend bezoek! We konden de producten in de winkel rustig bekijken en uitproberen en ook waren er diverse gezonde lekkernijen die we mochten proeven. Uiteraard hoorde daar een lekker kruidentheetje bij!
Normaal gesproken ben ik helemaal geen theedrinker maar de losse thee die bij Erica verkrijgbaar is vind ik erg lekker. Ik heb van mijn bezoek een fotoverslag gemaakt en wil deze graag aan jullie laten zien. Tot nu toe is dit voor mij een van de meest inspirerende bezoeken geweest aan een natuurdrogist. Een dikke tien voor het personeel van Erica die deze dag voor haar klanten zo bijzonder heeft gemaakt. Wanneer je ook een klantendag wilt bezoeken of op de hoogte gehouden wilt worden van evenementen of acties van Erica dan zou ik je aanraden de Facebook pagina van Erica Kruiderijen te liken! En woon je in de buurt van Amsterdam dan zou ik zeker een kijkje gaan nemen bij het vernieuwde Erica filiaal die op 1 juni geopend wordt in het Centraal Station.

4 Comments

 • Reply Marieke 31 mei 2015 at 17:07

  Oh wat leuk! Ik ken alleen de Erica winkel op A’dam CS, zal volgende keer dat ik in Amsterdam ben even een kijkje nemen in de nieuwe winkel. Lijkt me overigens ook een geweldige winkel om te werken!

  • Reply Mooi van Koosje 2 juni 2015 at 08:28

   Ja Marieke, dat lijkt me ook! Het filiaal in Amsterdam zou in de Westvleugel van het Centraal Station gevestigd zijn. Ik ben er ook heel erg benieuwd naar.

 • Reply Sandra 31 mei 2015 at 17:34

  Blij te horen dat een vernieuwd filiaal opengaat op Amsterdam CS. Ik was heel boos dat de oude ineens verdwenen was!

 • Reply marian 31 mei 2015 at 21:47

  Bedankt !! Leuk dat je er was…

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge