Parfum

Parfumreview Katy Perry Killer Queen

21 mei 2015
Katy Perry Killer Queen

‘Own the Throne!’
Normaal gesproken ben ik geen fan van celebrity parfums maar soms maak ik een uitzondering. Naast het parfum van Dita von Teese die ik helemaal te gek vind heb ik wederom een parfum gevonden waar ik dol op ben!
Het parfum van Katy Perry heet Killer Queen en naast dat het parfum heerlijk is, vind ik de flacon helemaal super! De boudoir-achtige stijl van de flacon spreekt mij erg aan.
Het parfum Killer Queen is het derde parfum dat Katy Perry in samenwerking met Coty heeft uitgebracht maar lijkt qua uitstraling in geen geval op de twee voorlopers, Purr en Meow. Deze twee parfums sluiten meer aan bij het heel erg jonge publiek terwijl dit parfum een meer volwassen en sexy uitstraling heeft.

Het parfum Killer Queen is geïnspireerd op een liedje van Queen’s Freddie Mercury. Wanneer je dit parfum draagt voel je je zelfverzekerd en sexy, wanneer je een ruimte binnen stapt zul je ook zeker niet onopgemerkt blijven. Katy Perry wilde met het parfum Killer Queen een aantrekkelijke en sexy vrouw neerzetten. En dat is volgens mij goed gelukt!


Ben je dol op vrij zoete geuren zoals Loverdose van Diesel, V&R Flowerbomb en Lancôme La Vie est Belle dan zal je dit parfum ook zeker aanspreken.

Welke ingrediënten zitten er in dit parfum?
Topnoten: Wilde bessen, Pruim en Bergamot.
Hart: Rode Fluweelbloem Celosia (amarant), Sambac Jasmijn en Regenboog Plumeria.
Basisnoten: Cashmere, Patchoeli en vloeibare Praline.

Het parfum heeft een vrij zoete opening en deze blijft nog wel ongeveer twee a drie uur aanhouden. Ik vind het een warme zoete geur zonder bedwelmend te zijn, waarschijnlijk komt dit door het gebruik van het frisse bergamot.
Nadat ik het parfum heb opgespoten blijf ik het heel lang ruiken maar komt het na verloop van tijd wat dichter bij mijn huid en daar houd ik van! Een zachte geurende huid vind ik prettig en maakt dat ik mij ook comfortabel voel zonder dat het parfum opdringerig wordt.
Ik vind de flacon prachtig met haar mooie details en hetzelfde geldt dit voor de verpakking. Er is veel aandacht aan het totale concept besteed en wat mij betreft is Killer Queen één van de betere (budget) celebrity geuren van dit moment. Het zal mij niet verbazen dat Katy Perry en Coty hier prijzen mee gaan winnen.

Het parfum Killer Queen is verkrijgbaar bij de parfumerie.
30ml eau de parfum kost €27,50

Draag jij ook weleens een celebrity geur of heb jij ook een parfum van Katy Perry?

Liefs Mooi van Koosje  ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge