Green Beauty

Winactie Huidverzorgingsset van Rossmann ♥

18 mei 2015
Winactie Rossmann

Koosje heeft de komende tijd veel spulletjes om weg te geven. Vandaag wil ik de spits afbijten met deze fijne verzorgingsset van drogisterij Rossmann. Een heerlijke set met natuurlijke verwenners voor je huid. Zoals jullie weten ga ik vrij regelmatig shoppen in Duitsland en naast mijn favoriete drogist DM is er ook nog drogisterij Rossmann waar ik ook best vaak kom. Deze heeft net als drogisterij DM een natuurlijke verzorgingslijn Alterra en van deze lijn ga ik deze fijne heerlijk geurende set weggeven!

De huidverzorgingsset van Alterra bestaat uit drie producten:
Crèmedouchemet bio cranberry & vanille extract
Bodylotion met bio cranberry & vanille extract
Handcrèmemet bio cranberry & vanille extract

Alle producten zijn vegan en bevatten onder andere biologische bestanddelen.

Wat moet je doen om voor dit mooie pakket in aanmerking te kunnen komen?

Geef antwoord op de volgende vraag: Er zijn 3 favoriete drogisterijen in Duitsland waar Koosje graag gaat shoppen. Twee daarvan kun je in de bovenstaande tekst terug vinden. Hoe heet de derde drogisterij keten waar Koosje graag haar inkopen doet? Plaats vervolgens je antwoord in een reactie 0nder deze blogpost. Fijn!

Dat is alles wat je moet doen!

Op 26 mei maak ik de winnaar van deze Give a Way actie bekend.

Liefs Mooi van Koosje ♥

2 Comments

 • Reply sandra 18 mei 2015 at 18:56

  Drogisterij Muller. Ik moet echt een keer naar Duitsland om cosmetica te halen, maar de trein is zo duur en ik heb geen rijbewijs.

  • Reply Mooi van Koosje 19 mei 2015 at 16:48

   Oh Sandra dat ik jammer. Misschien kan ik een keer wat voor je meebrengen? Op de website van bijvoorbeeld drogisterij DM of Muller kun je ideetjes opdoen.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge