Make-up

Soap & Glory One Heck of a Blot matterend gezichtspoeder ♥

16 mei 2015

Vandaag wil ik een product reviewen die ik al een tijdje in huis heb omdat ik het te mooi vond om te gebruiken. Ik heb afgelopen zomer in Londen bij drogisterij Boots Soap&Glory One Heck of a Blot matterende gezichtspoeder gekocht. Ik had er veel positieve reviews over gelezen en wilde deze ook graag proberen.
Soap & Glory is een Brits cosmetica bedrijf opgericht in 2006. Het merk heeft diverse Beauty Awards gewonnen en hun beroemde The Righteous Butter is gekozen tot de beste Britse Body Butter. Soap & Glory valt op door de hippe funky verpakkingen van haar producten en heeft naast een uitgebreide verzorgingslijn ook superleuke make-up producten. De make-up producten vallen op door haar retro uitstraling.

Soap & Glory poeder
Voor mij hebben de producten van Soap & Glory een hoog ‘heb’ gehalte en daarom vind ik het altijd erg leuk om te shoppen bij Boots wanneer ik in Londen ben. Regelmatig zijn er acties waardoor je bijvoorbeeld 3 producten voor de prijs van 2 kunt aanschaffen en dat maakt het natuurlijk nog aantrekkelijker. De producten van Soap & Glory worden niet getest op dieren en een groot aantal producten zijn veganistisch.

Maar goed, ik heb het toch maar aangedurfd de poeder te gebruiken en ik vind hem erg fijn. Het is een zachte transparante gezichtspoeder die goed aangebracht kan worden op de huid en deze direct matteert. De poeder is transparant en heeft dus geen dekkende werking. Het is een ideaal poeder om glimmende plekjes mee weg te werken. Het doosje bevat een spiegeltje waardoor je het makkelijk mee kunt nemen om zo onderweg je make-up bij te kunnen werken. Ik vind de verpakking erg mooi en dat is zeker een extra reden voor mij om de gezichtspoeder vaak te gebruiken. Een doosje One Heck of a Blot gezichtspoeder kost £12,00 ( omgerekend €15,48 )

Heb jij weleens producten van Soap & Glory gekocht? En wat vind jij ervan?

Liefs Koosje ♥

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge