Advertorial

Vrolijke huidverzorging van Treacle Moon ♥

13 mei 2015

Misschien heb je al de ontzettend vrolijke flesjes gezien in de schappen van de Albert Heijn. Het Britse merk Treacle Moon heeft ook Nederland bereikt en dat is leuk!
De vrolijk vormgegeven flesjes zijn in een aantal verschillende ‘smaakjes’ verkrijgbaar en ook nog eens fijn geprijsd. In Engeland is het merk Treacle Moon onderdeel van Blue Orange, een eigenwijs bedrijf met een grote kennis van cosmetica. Neem ook eens een kijkje op hun website want die is namelijk ontzettend grappig en funky en laat zien hoe creatief zij wel niet zijn.

treacle moon
Always remember that true beauty begins from the heart

Met grappige namen zoals That Vanille Moment, The Raspberry Kiss, One Ginger Morning en Those Lemonade Days, is er voor elke smaak een bad & shower gel verkrijgbaar. Sinds kort zijn er nog twee nieuwe varianten aan het assortiment toegevoegd namelijk Warm Appelpie Hugs en The Honeycomb Secret. Warm Appelpie Hugs Bath and Showergel heeft de geur van verse appeltaart die je doet watertanden en The Honeycomb Secret heeft de fluweelzachte geur van pure honing, verzameld door bijtjes uit de kelken van talloze vrolijke lente en zomerbloemen!

Handig voor onderweg zijn de mini’s van Treacle Moon. De mini bodylotion The raspberry Kiss heeft een sprayflacon en de geur van verse sappige framboosjes en is vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën. De Treacle Moon One Ginger Morning Bath and Showergel zorgt voor een verkwikkend ontwaken door de tintelfrisse gember.

De producten van Treacle Moon zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke bestanddelen, hoe fijn is dat!
Treacle Moon is verkrijgbaar bij de grotere filialen van Albert Heijn en via www.albert.nl

De Bath and Showergel kost €4,95 voor 500ml en de mini’s €1,00 voor 60ml.

Ken jij het merk Treacle Moon en heb jij ook zo’n kleurig flesje in de badkamer staan? Ik ben erg benieuwd welk smaakje jij lekker vindt onder de douche of in bad:-)

Liefs Koosje ♥

 

2 Comments

  • Reply Marieke 13 mei 2015 at 09:17

    Ja, ik moet zeggen dat ik ook erg onder de indruk ben van dit merk en hun heerlijke producten! Ik vind vooral One Ginger Morning erg fijn!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge