Green Beauty Happy Products Huidverzorging Review

Chi Superskin Anti-Aging Huidolie

30 april 2015
Chi superskin huidolie

Chi ontwikkelt en verkoopt eerlijke natuurzuivere producten met een gegarandeerde kwaliteit. Sinds 1979 is Chi specialist in aromatherapie, natuurlijke cosmetica en voedingssupplementen.
Chi betekent letterlijk levensenergie en de producten van dit bevlogen bedrijf zijn dan ook zoveel mogelijk biologisch en met een EKO keurmerk geproduceerd. Zij bevorderen de natuurlijke balans tussen lichaam en geest en zorgen voor meer Chi.

Chi producten worden gebruikt en geadviseerd door pedicures, schoonheidsspecialisten, artsen en therapeuten maar ook vindt je deze producten bij de betere drogist, reformhuis en de natuurvoedingszaak.

Tijdens de laatste Beautytrade heb ik kennis gemaakt met 3 nieuwe huidoliën en de nieuwe verzorgingslijn op basis van aromatherapie. ( waarover later wellicht meer )
Het was ontzettend aardig van de eigenaresse dat ik een flesje anti-aging olie mee naar huis mocht nemen om te testen want ik was echt ontzettend benieuwd naar deze olie. Deze nieuwe lijn biologische huidverzorgende oliën (serums) zijn geschikt voor het lichaam maar speciaal bedoeld voor de gezichtsverzorging. Er zijn drie producten voor de normale tot vette huid, voor de gevoelige huid en de ouder wordende huid. Ideaal als luxe, totale huidverzorging meteen na het douchen wanneer de huid nog vochtig is.

Plantaardige oliën zijn super voor je huid!
Plantenoliën als argan, cactus, kokos, jojoba en abrikozenolie bevatten van nature werkzame, huidverzorgende ingrediënten zoals vitamine E en essentiële vetzuren. Deze fantastische voedingsstoffen verzachten, voeden en beschermen onze huid net als ze dat doen in zaden, noten en vruchten.

Chi Superskin Huidolie
Wat beloofd de huidolie voor mijn huid te doen?

Biologische arganolie, jojoba en cactusolie maken deze synergie een ideale verzorger van de oudere huid en verzachter van littekens. De twee fijnste, kostbare plantaardige oliën werken hierin samen: Argan en Cactusolie. Pure voeding voor de huid en specifiek geschikt voor het ooggebied en het verminderen van rimpels. Verrijkt met rozenolie en sandelhout.

Hoe is de olie in het gebruik?
De laatste tijd is het gebruik van oliën als huid en haarverzorging enorm toegenomen. Ik vind het gebruik van pure olie voor mijn gezicht en lichaam prettig maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet iedere dag doe, alleen wanneer mijn huid extra verzorging nodig heeft gebruik ik graag een olie. Wat ik wel fantastisch vind is dat het zo’n pure manier van huidverzorging is dat je vrijwel niet veel andere producten meer nodig hebt. Zo kun je deze olie gebruiken als lichaamsolie, dag en nachtverzorging of speciale verzorging zoals een oog crème.
De olie is niet vet en trekt snel in de huid. Het maakt de huid elastisch en soepel en geeft haar een rustig uiterlijk. Door de rijke argan en cactusvijgolie is het een ware booster en superfood voor je huid. De olie ruikt natuurlijk en warm naar de essentiële olie van het sandelhout en ik vind dat een heerlijke geur. Het is een hele subtiele geur die tijdens het aanbrengen van de olie heel licht waarneembaar is. De geur ligt als het ware als een sluier over de huid en wanneer deze warm wordt geeft de olie haar zachte geurnoten af en dat is natuurlijk heerlijk!
Naast deze anti-aging huidolie zijn er nog twee andere varianten verkrijgbaar, Allskin voor de normale tot vette huid met biologische jojoba, abrikozenpitolie en kokosolie. De olie is geparfumeerd met een compositie van de essentiële oliën van Ho-hout, vanille, mandarijn en litsea. De Sensitive huidolie is speciaal voor de gevoelige huid samengesteld en bevat jojoba olie en is verrijkt met eveneens biologische argan en kokos olie. Met toegevoegde essentiële oliën van sinaasappel, lavendel, mandarijn en litsea maakt deze verzorgingsolie zacht en fris van geur.

Prijzen:
Chi superskin Allskin 50ml €19,95
Chi superskin Sensitive 50ml €29,95
Chi superskin anti-aging 50ml €39,95

Voor meer informatie en overige Chi producten kun je de website van Chi Nederland raadplegen.

Liefs Mooi van Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge