Green Beauty Haarverzorging Review

Nieuwe haarverzorging van Erica Kruiderijen ♥

13 maart 2015
Shampoo Erica Kruiderijen

Ik kom graag bij natuurdrogist Erica in Nijmegen. Maar ook twintig jaar geleden toen ik in Amersfoort woonde bestond deze groene drogist al en was hij beslist de voorloper van andere natuurdrogisterijen in ons land. Een tijdje geleden schreef ik er een uitgebreide blogpost over. Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met één van de nieuwe shampoos die Erica onlangs heeft gepresenteerd. En wat mij betreft is dit de beste shampoo die ik de laatste tijd heb gebruikt!

Let’s talk about the shampoo

De glansshampoo bevat verzorgende argan en olijfolie. Arganolie een niet-drogende olie bevat oliezuur en linolzuur en beschermt het haar tegen omgevingsinvloeden, de olijfolie, symbool van geluk, vrede en zegeningen heeft een bijzonder hoog gehalte aan oliezuur en vitamine E en werkt voedend en herstellend. De shampoo geeft droog haar weer glans en zorgt voor een verbeterde structuur en zijdezachte haren. Ik gebruik de shampoo nu een paar weken en ik ben erg enthousiast. De kleurloze shampoo schuimt goed en ruikt natuurlijk fris. Maar bovenal verbetert hij de conditie van mijn haren. De shampoo maakt mijn haren glad en glanzend zonder het gebruik van siliconen.

INCI: Aqua, Coco-glucoside, Sodium Coco-Sulfate, dinatrium cocoylglutamaat, natriumcocoylglutamaat, Lactic Acid, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropylzetmeel trimoniumchloride, Argania Spinosea Kernel Oil *, Olea Europaea Fruit Oil *, DIHEPTYL Succinate, CAPRYLOYL glycerol / Sebacinezuur copolymeer, Parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, Citric Acid, limoneen, Linalool.

Shampoo Erica KruiderijenDe conditioner is een goede aanvulling op de shampoo die ik gebruik maar hij past ook bij de andere shampoos van Erica. De conditioner maakt de haren zacht en makkelijk doorkambaar. Het bevat extracten van het krachtige plantje Meadowfoam ( in het Nederlands Donzige Moerasbloem ) en heeft een krachtige anti-oxiderende werking. De conditioner ruikt net als de shampoo natuurlijk bloemig en zit in een grote tube van 150ml.

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Brassica Alcohol, C14-22 Alcohol, C12-20 Alkyl Glucoside, Brassica Isoleucyl Esyl ate, Limnanthes Alba Seed Oil, Arginine, Sodium Benzoate, Potas sium Sorbate, Parfum*, Citral*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*,Linalool, Lactic Acid. * alle geuren bij Erica zijn opgebouwd uit natuurlijke etherische oliën en extracten.

De shampoo en conditioner bevatten het COSMOS label en dit houdt in dat 95% van de gebruikte landbouw ingrediënten afkomstig moet zijn van gecertificeerd biologische landbouw en er een verantwoorde productiewijze is gehanteerd. In de nabije toekomst moet dit zelfs 100% worden. Beide producten bevatten geen synthetische parfums en kleurstoffen, siliconen en PEG.

De glansshampoo kost €4,95 voor 200ml en de conditioner kost €4,95 voor 150ml.

Naast de glansshampoo zijn er nog 8 andere varianten verkrijgbaar. Voor meer informatie over verkoopadressen en de webshop check: www.ericakruiderijen.nl

Liefs Mooi van Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge