Inspiration Lifestyle Shopping

Plog Shopping Amsterdam & HEMA Beauty Event

7 maart 2015
Amsterdam HEMA Beauty Event

Het was een lange dag die begon op de vroege vrijdagochtend.
Ik was uitgenodigd voor de HEMA Beauty Touch Up in Amsterdam en omdat dit niet bij mij naast de deur is heb ik er maar een dagje shoppen aan gekoppeld. Op de fiets ben ik richting het station in Apeldoorn gegaan. Tegenwoordig ben ik regelmatig op de Veluwe te vinden en in de zomer ga ik er wonen. Maar daar zal ik later wel wat meer over schrijven. Het was nogal koud maar de mooie plaatjes die ik onderweg tegenkwam maakten een heleboel goed. Ik vind het leuk om aan jullie te laten zien wat ik deze dag zoal heb gedaan en welke nieuwe producten ik bij de HEMA heb gezien. Ik besef dat HEMA Beauty niet onder de natuurlijke cosmetica valt maar vanuit het gegeven dat de HEMA in het Nederlands stadsbeeld hoort èn ik gewoon van de HEMA houdt schrijf ik deze blogpost.

Paarden
Onderweg op de fiets kwam ik deze mooie paarden tegen. Zij waren nog aan het rusten want het was nog heel vroeg.

Dit is jouw leven hulpboek
In de trein vind ik het altijd heerlijk om te lezen! Ik kan mij daar ook echt op verheugen omdat ik dan echt even rustig zit. Op dit moment ben ik erg geïnteresseerd in positieve psychologie en ik verslind dus veel boeken over dit onderwerp.

Forever 21 Amsterdam
Ik was vroeg in Amsterdam dus ik had uitgebreid de tijd om te shoppen. Bij Forever 21 op zoek naar een nieuwe tas maar helaas niet geslaagd. De collectie was ook niet helemaal mijn smaak.

Waterstone Amsterdam
Sinds ik een paar keer in Londen ben geweest ben ik verslingerd geraakt aan English Bookstores. Bij Waterstones heb ik de Britse Marie Claire en Glamour gekocht omdat er dit keer ook leuke goodies bij zaten.

MONKI Kalverstraat
Tot voor kort kende ik het merk MONKI niet maar sinds mijn bezoek aan een filiaal in Utrecht moet ik er altijd even kijken. Ik vind de vormgeving zo gaaf! Lekker Urban en apart. Ik hou ervan! Volgens mij is het een onderdeel van de H&M keten.

Exota King Louie Amsterdam
Wanner ik in Amsterdam ben ga ik steevast op zoek naar een leuk jurkje. Dit doe ik graag op de Noordermarkt maar deze markt is er niet op vrijdag, dus dan maar naar Exota in de Hartenstraat. Ik was er een hele tijd niet meer geweest maar helaas kon ik er geen goed passend jurkje vinden. Sinds een tijdje verkopen ze ook XL maten maar deze is al zo smal gesneden dat ik ze met mijn maat 44 niet meer pas. Jammer maar ik ga op zoek naar een leuk alternatief!

King Louie sandalen Exota
Deze ontzettend leuke hippe sandalen zag ik in de etalage van Exota staan en ik ben er wel een beetje verliefd op geworden. Een idee voor de zomer wellicht?

Plog HEMA Beauty filiaal
Van de Negen Straatjes weer terug gelopen richting het HEMA Beauty filiaal in de Kalverstraat. Ik werd er enthousiast en vriendelijk welkom geheten. Leuk!

HEMA Taartjes
Schattige kleine tompoesjes met een leuke eetbare make-up print. Er stonden allerlei lekker hapjes en drankjes klaar.

HEMA lipbalm mat
Onder het genot van een hapje en een drankje werden er nieuwe producten gepresenteerd waaronder de mooie matte soft lipbalms in 8 kleuren. Ik heb de matte lipbalm getest en ze zijn super! De lipbalms zijn erg goed gepigmenteerd en blijven urenlang zitten zonder de lippen uit te drogen. Zoals je ziet is de prijs ook fijn!

HEMA double wear eyepencils
Naast de matte lipbalms introduceert HEMA Beauty in enkele weken deze Doublewear waterproof eyepencils in maar liefst 14 intense kleuren. Deze eyepencils zijn zowel als eyeliner als eyeshadow te gebruiken. De formule is waterproof en blijft dus goed zitten.

HEMA swatch Doublewear eyepencils
Prachtige intense kleuren die perfect blijven zitten. De antraciet kleur is mijn favoriet!

HEMA nagellak Lente jelly candy
Speciaal voor de lente zijn er 12 snoeperige ‘jelly candy’ tinten met soft matterend effect geselecteerd.

HEMA nagellak Matt
De jelly bean’ nagellak in de kleur coral is mijn favoriet. Ik gebruik niet zo vaak nagellak maar wanneer ik het gebruik moet deze een retro effect geven. Deze tint vind ik erg mooi en hij droogt inderdaad geheel mat op.

Lavendula natuurdrogist Amsterdam
Na het HEMA beauty event had ik een afspraak met Liv eigenaresse van het natuurcosmetica blog Pura Liv en daar keek ik erg naar uit. We hadden afgesproken bij onze favoriete natuurdrogist Lavendula die net naar een ander pand was verhuisd. Het was erg leuk en informatief want Lavendula had een aantal nieuwe merken erbij gekregen.
Deze lange en enerverende dag waarin ik veel heb gelopen en gefietst heb ik samen met Liv afgesloten in een gezellig kroegje in de Jordaan.  Het was een fijne enerverende dag en ik hoop dat jullie mijn plog ook leuk vonden!

Liefs Mooi van Koosje ♥

 

1 Comment

  • Reply HEMA Beauty Nieuws en Voorjaar trendsMooi van Koosje 11 maart 2015 at 21:41

    […] een eerder artikel hebben jullie kunnen lezen dat ik was uitgenodigd voor een pers event bij de HEMA Beauty storeie […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge