Green Beauty Haarverzorging Persbericht

No Poo met de Low Shampoo van Yves Rocher ♥

5 maart 2015
No Poo Shampoo Yves Rocher

Ik heb mij eens verdiept in de razend populaire No Poo methode waarbij de haren niet meer met shampoo worden gewassen maar worden gereinigd met een combinatie van baking soda en appelazijn. Ik ben ervan overtuigd dat vele reguliere shampoos, conditioners en stylingsproducten allerlei schadelijke stoffen bevatten die de hoofdhuid uit evenwicht brengen zoals sulfaten en siliconen. Maar om mijn haar nu te gaan reinigen met deze twee producten uit het keukenkastje, ik weet het niet.
Wel was ik mijn haren niet zo vaak, ongeveer één keer per week, terwijl dit vroeger toch echt wel anders was. Maar nu ik ouder word is mijn haar ook wat droger van structuur en ben ik van mening dat de natuurlijke vetten nog altijd prima zijn voor het haar en mijn hoofdhuid er gezond door blijft.

Gelukkig is er ook een afsplitsing van de No Poo methode en deze heet de Low Washing Methode. Dit betekent dat je net zoals ik de haren vrijwel niet wast maar reinigt met alleen warm water. Wat wel weer mag is het gebruik van een natuurlijke conditioner of olie die het haar verzorgt.

meidoorn Yves Rocher No Poo ShampooBinnenkort kunnen we de natuurlijke zachte Low Shampoo van Yves Rocher gaan gebruiken voor dit ritueel. De Low Shampoo bevat biologisch geteelde meidoorn. Biologische geteelde meidoorn is rijk aan antioxidanten, beschermt de haarvezels intensief en laat het haar glanzen. Deze werkstof is toegevoegd aan een formule die voor meer dan 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De Low Shampoo bevat geen sulfaten, siliconen, parabenen en kleurstoffen. De formule schuimt niet en zelfs bij dagelijks gebruik beschermt deze zachte crèmeshampoo de haarvezels. Het haar wordt intensief gevoed, voelt licht en zijdezacht aan is zichtbaar mooier. Wanneer je deze shampoo wilt uitproberen moet je nog wel eventjes geduld hebben, in augustus van dit jaar wordt hij aan het assortiment van Yves Rocher toegevoegd. Een tube van 200ml kost €9,95.

Ik ben benieuwd of jullie bekend zijn met de No Poo of Low Washing Methode? En hoe is dit bevallen?

Liefs Mooi van Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge