Inspiration

Wat je nog niet wist over het leven van Koosje ♥

2 maart 2015

Wie is Koosje eigenlijk? Enige tijd geleden heb ik via de sociale media gevraagd wat jullie leuk of interessant zouden vinden om te lezen. Een van de reacties was dat men het wel leuk zou vinden iets meer te weten te komen over wie Koosje is en wat zij allemaal doet. Ik heb deze tip serieus genomen en wil vandaag graag wat meer vertellen over wie ik ben en wat ik naast mijn blog Mooi van Koosje nog allemaal meer doe. Ik wil jullie vandaag een aantal foto’s laten zien en wat meer vertellen over mijn leven. Mooi van Koosje bestaat inmiddels meer dan vijf jaar en voorheen heette mijn blog Meisje Hip. Vorig jaar heb ik besloten Meisje Hip te wijzigen in Mooi van Koosje omdat ik dit een meer passende naam vond bij wie ik nu ben en hoe ik nu in het leven sta. Ik ben dol op jongensnamen die voor meiden gebruikt worden omdat het stoer en toch ook een beetje anders is.

creatief huis Koosje is creatief, thuis en op haar werk
Zoals jullie wellicht weten ben ik woonachtig in Arnhem en ik woon er in een prettig klein huisje. Ik heb vijf katten ( waarover later meer ) en werk in Nijmegen als dagbestedingscoach in de forensische psychiatrie. Naast mijn werk heb ik vele hobby’s waarvan dit blog onderhouden mijn grootste passie is. In mijn leven heb ik veel getekend en geschilderd en dit doe ik nog graag alhoewel het op dit moment niet zo op de voorgrond staat. Eigenlijk kun je zeggen dat creativiteit als een rode draad door mijn leven loopt en dit vloeit in alles voort.

Poes FloKoosje en haar katten Mijn katten zijn mijn grootste goed en ik vind het geweldig om voor ze te zorgen. Ik heb een aantal jaren geleden vrijwilligerswerk gedaan in een dierenasiel en vanuit dat asiel heb ik diverse katten met gedragsproblemen thuis opgevangen. In mijn hoogtij dagen heb ik 9 katten in mijn huis gehad en ik vond het een geweldige tijd! Ik houd van dieren en zou ook niet zonder hen kunnen leven. In de tijd die er momenteel overblijft volg ik een opleiding tot dierentolk en doe ik er tevens een opleiding Bachbloesem en homeopathie naast. Het zou mij ontzettend gaaf lijken wanneer ik met mijn kennis in de toekomst dier en baas gelukkig zou kunnen maken. Op dit moment neemt het bloggen naast mijn reguliere baan de grootste tijd in beslag en ik doe dit dan ook met ziel en zaligheid. Het schrijven, het delen en het elkaar inspireren zijn daarin mijn grootste drijfveren. Ik vind het geweldig wanneer ik mensen ontmoet die ongeveer hetzelfde in het leven staan en ook een grote passie en aantrekkingskracht voelen tot een natuurlijke manier van leven, dit in alle aspecten vertegenwoordigd. Wat doet Koosje wanneer het haar tegen zit? Zoals jullie kunnen lezen is mijn leven op dit moment zeer gevuld en ga ik ervoor! Natuurlijk heb ik ook wel eens dagen dat het tegen zit maar dit is inherent aan het leven an sich.

Je bent wat je doetPositieve energie is voor mij en ik denk voor velen erg belangrijk, de laatste tijd lees ik veel (zelfhulp) boeken over positieve psychologie en ik heb het idee opgepakt om daar ook meer over te schijven. Mijn favoriete boek op dit moment is: ‘Je bent wat je doet’ van Roos Vonk. Wanneer je graag in een bepaalde Flow of actieve mindset wilt komen maar je weet niet hoe dan kan ik je dit boek heel erg aanraden! Tenslotte: Koosje en haar blog Ik heb zoveel leuke ideeën en ik geloof heel erg in de kracht van het delen en elkaar inspireren. Sinds kort heb ik drie fantastische gastbloggers die ook voor Mooi van Koosje willen schrijven. Dat is natuurlijk fantastisch en ik hoop dat door alle informatie en enthousiasme natuurlijke cosmetica steeds meer een logische keuze wordt voor mensen om te gaan gebruiken. Natuurlijke huidverzorging en cosmetica is beslist niet saai maar kan zeker hip en fashionably zijn. Nog veel te doen dus! Ik hoop dat jullie dit een leuke blogpost vonden, opmerkingen of tips zijn altijd van harte welkom!

Liefs van Debbie ♥

4 Comments

 • Reply Mevrouw Soapz 2 maart 2015 at 22:24

  Wat leuk om te lezen, Koos! 😉 We blijken veel dezelfde interesses te hebben.

  • Reply Mooi van Koosje 3 maart 2015 at 09:58

   Dank je Mevrouw Soapz 🙂

 • Reply Mary 3 maart 2015 at 21:14

  Ha Debbie,

  dat boek lijkt me erg interessant. Ik zal eens bij Bol.com kijken dan kun je vaak een preview lezen. En leuk hoor, katten. Wij hebben er nu nog 2, een Siamees van bijna 11 en een schildpadpoes van bijna 9.

  • Reply Mooi van Koosje 3 maart 2015 at 21:21

   Ja het boek is een echte aanrader. Momenteel heb ik een stapel boeken liggen die ook zeer de moeite waard zijn. Ja katten zijn mijn favoriete dieren. Zo lekker eigenwijs:-)

  Leave a Reply

  CommentLuv badge