Green Beauty Huidverzorging Natuurcosmetica Persbericht

Dr. Hauschka introduceert Nieuwe Foundation in maar liefst 5 kleuren.

18 februari 2015
DrHauschka Foundation

Wanneer er nieuwe producten van Dr. Hauschka verschijnen maakt mijn hart steevast een sprongetje. Van de vele merken natuurlijke huidverzorging die ik ken is Dr. Hauschka altijd een vertrouwd en degelijk merk voor mij geweest.  Inmiddels heb ik een aantal vaste producten die ik graag gebruik en deze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse routine. Naast pure huidverzorginsproducten heeft Dr. Hauschka ook een uitgebreid assortiment make-up producten. Misschien kennen jullie daarvan de Transculent make-up? Deze lichte foundation is vernieuwd met een vijftal nieuwe tinten, een nieuwe samenstelling en een nieuwe geur.

De vernieuwde foundation bevat kostbare ingrediënten: granaatappelextract, kokos-en macadamianotenolie regelen de vochtbalans en beschermen de huid. De glanzende zwarte tube heeft een luxe uitstraling die past bij de hoge kwaliteit van dit product.

DrHauschka modelDe foundation camoufleert oneffenheden, donkere kringen en roodheid maar verbergt jouw persoonlijkheid niet. De formule van minerale pigmenten, geselecteerde natuurlijke geneeskrachtige kruidenextracten, de fijnste plantaardige oliën, wassoorten en natuurlijke essentiele oliën zorgen ervoor dat de natuurlijke functies van je huid worden versterkt. Tevens biedt dit vernieuwde product een voortreffelijke gezichtsverzorging. Het reguleert de vochtbalans van je huid en beschermt je gezicht tegen externe invloeden. De foundation heeft een lichte tot medium dekking en een vloeibare textuur.

Wat tijdens het gebruik meteen opvalt is de geur van de foundation, de foundation heeft een fris waasje van citroen gedragen door een kokoscomponent en een zachte vanille geur.

Er zijn vijf verschillende tinten verkrijgbaar:
Foundation 01 Macadamia: neutrale lichte huidskleur
Foundation 02 Almond: warme, lichte en lichte-tot-medium huidskleur
Foundation 03: Chestnut: koele medium huidskleur
Foundation 04: Hazelnut: warme medium tot licht donkere huidskleur
Foundation 05: Nutmeg: neutrale, medium tot enigszins donkere huidskleur

Adviesprijs is €21,50 voor 30ml

De nieuwe Foundations zijn verkrijgbaar bij de Dr.Hauschka geselecteerde verkooppunten of via de webshop van Dr. Hauschka Nederland.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge