Green Beauty Make-up Winactie

Review ELF make-up en winactie!

1 februari 2015
ELF make-up

Ik bestel regelmatig natuurlijke verzorgingsproducten bij mijn favoriete online webwinkel Iherb. Het assortiment is erg groot maar inmiddels heb ik een aantal favoriete merken gevonden. Make-up producten heb ik eigenlijk genoeg maar soms is het leuk om voor een klein prijsje nieuwe goodies uit te proberen. De afgelopen week heb ik dus een PRET bestelling gedaan en heb ik een aantal producten van ELF gekocht.
ELF (Eye Lips Face) is een make-up merk dat afkomstig is uit New-York en bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Het merk bevat een uitgebreide range aan make-up producten en tools en is budgetvriendelijk geprijsd. En wat ik het fijnste vind is dat ELF is opgenomen door PETA en dat de producten Vegan en Cruelty Free zijn gecertificeerd. Welke producten ik heb gekocht wil ik graag op de foto’s laten zien en aan het eind van dit artikel vertel ik welk product van ELF ik ga verloten!

ELF foundation
ELF Fawless Finish Foundation SPF 15 Oil Free. Kleurtype: Sand $6,00
De kleur heeft een gele ondertoon dus is niet geschikt voor de zeer blanke en roze huidtypen. Het is een lichte foundation dit makkelijk aangebracht kan worden met de vingers of met een kwastje. De foundation is semi dekkend en verdoezelt oneffenheden. Gedurende de dag blijft deze foundation goed zitten en blijft de huid er redelijk fris uitzien. Een prima foundation voor een fijn prijsje!

ELF lipstickELF Lip Color Matte (achterste) en ELF Lip Balm SPF 15 $3,00 per stuk
De lipbalm bevat een SPF 15 en munt wat een verfrissend effect geeft op de lippen. De kleur is zacht rose en oogt erg natuurlijk. De Lip Color Matte is een prachtige dieprode kleur en bevat vitamine A, C en E bevat om de mond te verzorgen. Ik ben heel erg blij met deze lippies!

ELF Baked Blush Peachy Cheeky $3,00
Een prachtige blush met een zachte shimmer die zorgt voor een natuurlijke gezonde gloed. Bevat jojoba, roos, zonnebloem, abrikoos en grapefruit olie die de huid voedt en verzorgd.

ELF mascaraELF Enhancing mascara Black Sapphire $3,00
Van alle vijf producten vind ik de mascara niet zo fijn. Het is sowieso moeilijk een natuurlijke mascara te vinden die de wimpers voller maakt. Deze mascara verlengt de wimpers summier en ook zie je nauwelijks dat ik mascara heb gebruikt. Voor een naturelle oogopslag is deze mascara prima maar ik wil juist net iets meer mijn ogen benadrukken.

Al met al zijn het dus prima producten die ik zeker regelmatig ga gebruiken. Omdat ik zo enthousiast ben over dit merk wil ik graag een product uit dit artikel verloten, namelijk de Baked Blush in de kleur Peachy Cheeky. De blush heeft een mooie zachte kleur met shimmer die de wangen subtiel accentueert.

Wat moet je ervoor doen om in het bezit te komen van deze leuke goodie?

Plaats een reactie onder dit artikel en vertel waarom je graag deze prijs wilt winnen.
Like de Facebook pagina van Mooi van Koosje en deel het bericht.

Op zondag 8 februari maak ik de winnaar van deze winactie bekend.

Liefs Mooi van Koosje ♥

Deze winactie is inmiddels beëindigd.

3 Comments

 • Reply Anita H. 1 februari 2015 at 22:56

  Cosmetica is ALTIJD welkom. Nou ja, mits het om kwalitatief goede producten gaat natuurlijk. En dat kan ik hier niet beoordelen. Ik heb nog nooit iets van dit merk gebruikt, maar volgens mij heeft dit merk wel een goede naam. (Goede prijs-kwaliteitverhouding.) Make-up gebruik ik vrijwel dagelijks (ik wil goed voor de dag komen) en ik hou wel van wat afwisseling.

 • Reply Ilsiee prins 3 februari 2015 at 18:57

  Dat klinkt veelbelovend! Eerlijk gezegd heb ik zelf deze producten nog niet gebruikt, maar hoor er wel telkens veel over! Wat super dat je een mooie blush weggeeft! Ik maak heel graag een kansje voor mooie wangetjes! hihi
  Groetjess ilsiee

 • Reply Leila 9 februari 2015 at 20:20

  lijkt me een supermooi product wil deze graag winnen om weer een mooie glans op m’n gezicht te krijgen 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge