Green Beauty Persoonlijk Winactie Zeep

Winactie Zeep en Lipbalsem van The Little Goat Soap Company ♥

25 januari 2015

Ik ben heel erg blij dat ik inmiddels bijna de 200 ‘vind ik leuks’ op mijn Facebookpagina heb behaald. Ik had niet verwacht dat dit zo snel zou gaan lukken sinds ik de naam en de lay-out van mijn blog heb veranderd. Ik moest weer een hele nieuwe Facebookpagina aanmaken en vanaf 0 beginnen. Het is de investering meer dan waard want ik vind het ontzettend leuk om dingen te delen via dit medium.

Omdat ik dankbaar ben voor de leuke volgers en de reacties heb ik een fijne winactie samengesteld. Zoals jullie wellicht wel weten heb ik een webwinkel www.zeepvankoosje.nl en daar verkoop ik de lekkerste handgemaakte zepen en lipbalsems op basis van geitenmelk. De zeep is superzacht voor de huid en bevat een elixer van essentiële oliën van sandelhout, patchoeli, lemon en kruidnagel. De lipbalsem heeft een verfrissende mintsmaak en voedt en verzorgd de lippen tijdens de wintermaanden.

Goatsoap WinactieWat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze leuke goodies?
1. Like de Facebookpagina van Mooi van Koosje
2. Geef een reactie op dit artikel waarom je deze producten wilt winnen
3. Op zondag 1 februari maak ik de winnaar bekend

Veel succes! Mooi van Koosje ♥

2 Comments

 • Reply Lies 25 januari 2015 at 15:42

  Wat goed dat je zo snel je mijlpaal gehaald hebt!! (ik heb je pagina net geliked en volgens mij was ik nummer 200 <3)
  En wat een pracht producten!! Niet chemisch maar heerlijk natuurlijk en gezond!

 • Reply Sandra 25 januari 2015 at 18:15

  ik ding ook graag mee! Ik hou van geitjes en ik hou van zeep, dus ben nieuwsgierig naar de combi!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge