Huidverzorging Make-up Oriflame

Mooi van Koosje houdt van Oriflame Giordani Gold CC Cream

25 oktober 2014

Ik draag het Zweedse beautymerk Oriflame een warm hart toe. Want de kennismaking met Oriflame, nu ongeveer 10 jaar geleden is mijn eerste aanzet geweest om te gaan bloggen. Inmiddels ben ik een wat andere weg in geslagen maar dat neemt niet weg dat ik de producten van Oriflame graag gebruik en ik ook al een lange tijd Beautylid ben.
Vandaag wil ik graag aandacht vragen voor de nieuwe CC cream uit Oriflame’s luxe Giordani Gold lijn. Ik gebruik deze CC cream elke dag en vind hem heel erg fijn!

Wat beloofd de Oriflame Giordani Gold CC cream voor mijn huid te doen?
Deze alles in één make-up en huidverzorgingsproduct bevat een unieke combinatie van een lichtgewicht textuur met een langhoudend medium dekking. De gepatenteerde Anti-Aging Brightening Technology verbeterd de helderheid van de huid, verfijnt de poriën, verdoezelt onzuiverheden en laat de huid stralen, terwijl deze beschermd wordt tegen tekenen van huidveroudering. De CC cream bevat een SPF van 35 met UVA/AVB filter en is verkrijgbaar in 2 kleuren, light en naturel.

Oriflame Collage 1Hoe is de Oriflame Giordani Gold CC cream in het gebruik?
Wat ik ontzettend fijn vind aan deze CC cream is dat het een heerlijke textuur heeft en erg snel en gemakkelijk door de huid opgenomen wordt en met de eigen huidskleur samensmelt. Ik ben begonnen met de donkere kleur die een wat gelige ondertoon heeft maar bij mijn huidskleur past de lichtere versie beter. De CC cream geeft een mooie dekking zonder maskergevoel en oogt vrij natuurlijk. Op de foto ziet de samenstelling er olieachtig en glanzend uit maar dat verdwijnt dus meteen na het opbrengen. De CC cream is naast dat het als een foundation gebruikt kan worden ook verzorgend voor de huid, het bevat een hele hoge factor en krijgt van mij daardoor een nog hoger cijfer. Tenslotte zorgt een zonnefactor tegen invloeden van buitenaf en vertraagd deze het ouder worden van de huid. De Giordani Gold lijn is mijn favoriete lijn uit de verschillende make-up lijnen van Oriflame en deze CC cream krijgt van mij daarom ook een 9. Heb ik dan helemaal niets aan te merken, jawel, de CC cream is geparfumeerd en daar moet je wel van houden en het zou ook fijn zijn wanneer er in de toekomst meerdere kleuren bij komen.

De Oriflame Giordani Gold CC cream kost €23,00 en is te bestellen via een Oriflame adviseuse of als beautylid.  Als beautylid kun je zelf, wanneer jij dat wilt een bestelling plaatsen en ontvang je ook nog eens kortingen en andere voordelen. Voor meer informatie verwijs ik jullie naar de website van Oriflame Nederland.

Liefs van Koosje ♥

1 Comment

  • Reply Petra 26 oktober 2014 at 20:43

    Hmm, het klinkt heel erg goed, natuurlijk ken ik Oriflame wel een beetje maar niet echt goed, ik ga toch eens lekker snuffelen op de website…fijn artikel om te lezen…

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge