Green Beauty

Exclusief verkrijgbaar bij ICIParis Novexpert natuurlijke huidverzorging en review Novexpert Boosterserum

16 oktober 2014

Onlangs heb ik een zeer interessant persevent bijgewoond waar onder andere een nieuw Frans huidverzorgingsmerk werd geïntroduceerd op basis van louter natuurlijke ingrediënten. Dit cosmeceutisch huidverzorgingsmerk wordt ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk door vooraanstaande doktoren die gespecialiseerd zijn in huidverzorging.
Ik heb inmiddels één van de paradepaardjes van Novexpert getest en ben heel erg enthousiast! Omdat het merk Novexpert nog maar sinds kort verkrijgbaar is bij parfumerie ICI Paris wil ik dit merk graag aan jullie introduceren.

Het geheim van Novexpert:

 • 100% medisch: ontwikkeld door Franse doktoren gespecialiseerd in huidveroudering
 • 0% chemicaliën: geen parabenen, geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geen siliconen, geen fenoxyethanol, geen EDTA, geen PEG, geen Ftalaten, geem minerale oliën, etcetera. De producten bevatten alleen natuurlijke parfums.
 • 100% natuurlijke ingredienten. (met uitzondering van 99,65% natuurlijke ingrediënten bij The Peeling Night Cream en 98% natuurlijke ingrediënten bij The Vitamine C Serum).
 • Zeer effectieve anti-aging en hypoallergeen (getest onder toeziend oog van dermatologen).
 • Gepatenteerde Novaxyline is afkomstig van een algensoort. Dit ingrediënt helpt de huid zelf hyaluronzuur en collageen aanmaken.

Novexpert flacon
Booster Serum met Hyaluronzuur
Wauw, ik ben helemaal verslaafd aan dit serum. Ik gebruik het elke dag onder mijn dagcrème en zie en voel mijn huid gewoon opknappen. Mijn huid vind dit serum helemaal geweldig! Het Booster Serum bevat 100% natuurlijke ingrediënten en 0% chemicaliën en is ultra geconcentreerd waardoor het net zoveel hyaluronzuur bevat als 20 hyaluronzuur injecties. Het serum bevat 4 verschillende soorten hyaluronzuren die de aanmaak van pro-collageen stimuleren en nog eens versterkt worden door de hyaluronzuur booster. Het serum is niet vet en trekt meteen in de huid, het is daarom zeer geschikt voor een vette huid die gebaat is bij ‘olievrije’ antiverouderingsproducten. Maar ook wanneer je een gevoelige en/of droge huid hebt zal dit serum je bevallen. Door de handige pipet kun je het serum ook naar gelang de behoefte van de huid doseren.
De medische uitstraling van de verpakkingen zouden in de (Franse) apotheek niet misstaan maar zijn nu dus exclusief verkrijgbaar bij parfumerie ICI Paris. Het assortiment bestaat uit 11 verschillende producten die gericht zijn op: anti-veroudering, een stralende teint, liftend en speciale crèmes voor de ogen. De prijs voor het serum is €64,95 voor 30ml.

O ja, nog even dit: het serum is ontwikkeld door de Franse dokter Colletta. Op elk product van Novexpert staat vermeld welke dokter het heeft ontwikkeld. Dit is gewoon een leuk weetje;-)

Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit nieuwe natuurlijke huidverzorgingsmerk vinden?

Liefs van Koosje ♥

1 Comment

 • Reply Petra 20 oktober 2014 at 18:53

  Eigenlijk weet ik niet zo heel goed wat ik er van moet vinden….wel vind ik het aantrekkelijk dat er een aantal varianten uitgebracht zijn die toegespitst zijn op de persoonlijke behoeften van de gebruikster..

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge