Zeep

Beautiful Soap van The Little Goat Soap Company en Winactie ♥

12 oktober 2014

Het is jullie wellicht niet ontgaan dat Mooi van Koosje op 1 oktober een webwinkel is gestart met de naam Zeep van Koosje  In deze webwinkel verkoopt Koosje de lekkerste en zachtste zepen ooit, namelijk de handgemaakte zepen van The Little Goat Soap Company. Zoals de naam al doet vermoeden zitten deze zepen barstensvol verzorgende geitenmelk en zorgt deze ervoor dat de huid zacht, sterk en gezond blijft. Maar dat niet alleen, er zijn namelijk nog meer goede redenen waarom geitenmelk zo gezond voor ons is:

1. De PH-waarde van geitenmelk lijkt erg op onze PH-waarde waardoor we geitenmelk op een betere wijze kunnen opnemen

2. Geitenmelk bevat vitamine A, B, C, E en zink, deze zorgen voor de opbouw en het herstel van de huid

3. Geitenmelk bevat omega 6 essentiële vetzuren (linolzuur en archidonzuur)

4. Geitenmelk is hypo-allergeen en de kans dat het een allergische reactie oproept is zeer klein

5. Geitenmelk bevat oligosachariden, deze helpen als een probioticum tegen ziekmakende bacteriën

6. Geitenmelk in de zeep helpt bij verscheidene huidklachten zoals een extreem gevoelige huid, eczeem klachten en psoriasis

beautiful soap 1
Zeep van The Little Goat Soap Company

Er zit een persoonlijk verhaal achter mijn ontdekking van de zepen van The Little Goat Soap Company. Ik heb al sinds mijn kinderjaren last van eczeem en ook nu steekt deze vervelende aandoening nog dikwijls de kop op. Na een reis naar Engeland bracht mijn partner een aantal zepen van The Little Goat Soap Company voor mij mee en deze ben ik gaan gebruiken. Al na een paar keer merkte ik dat de huid er steeds beter uit ging zien. Mijn liefde voor dit product was geboren! Naast dat de zepen uitstekende verzorgende en helende eigenschappen bezitten, zijn ze ook heerlijk zacht in het gebruik. De zeep is verkrijgbaar in verschillende geuren door toevoeging van natuurlijke essentiële oliën.

De zepen van The Little Goat Soap Company worden met de hand vervaardigd op een boerderij in het Zuid-Oosten van Engeland en zijn daar enorm populair. De zepen hebben een vermelding van Janey Lee Grace dè Britse natuurlijk leven expert!

Beautiful Soap 2
Ingrediënten
: Caprea Lac (Goats Milk), Sodium Olivate, Aleis Guineensis (Palm) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cymbopogon Martinii (Palmarosa) Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, *Citral, *Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool, *Farnesol *Natural essential oils

Winactie Zeep van Koosje
Koosje heeft een favoriete zeep, Beautiful, deze is naast dat hij superverzorgend is ook nog eens heerlijk geparfumeerd met natuurlijke oliën van zoete sinaasappel, Palmarosa en Geranium. En omdat Koosje het altijd leuk vind om mooie dingen te delen, geeft ze een lekker groot stuk zeep weg.

Wat moet je doen?
Like en Share de Facebook Pagina van Mooi van Koosje en vertel waarom jij graag deze zeep wilt bemachtigen. Op zondag 26 oktober maak ik de winnaar bekend.

Liefs van Koosje ♥

3 Comments

 • Reply Agnetha 12 oktober 2014 at 16:27

  Ik ben helemaal weg van natuurlijke cosmetica, maar nog nooit iets met geitenmelk geprobeerd. De geur van de zeep lijken mij echt heerlijk. Overigens heb ik geliked en FB-bericht gedeeld en ook daar mijn reactie neergezet.

  • Reply Mooi van Koosje 13 oktober 2014 at 09:39

   Dank je wel!

 • Reply Petra 16 oktober 2014 at 19:08

  De ervaringen die ik ondertussen op heb gedaan met natuurlijke producten zijn eigenlijk best wel heel erg goed…Regelmatig heb ik behoorlijke jeuk aan mijn huid , helaas heeft men nooit een echt duidelijke oorzaak gevonden…Ik zou deze zeep graag willen bemachtingen om uit te proberen of hij de problemen met de jeuk kan verzachten….natuurlijk had ik Mooi van Koosje al een tijdje terug een like gegeven en hebt ik de post gedeeld..
  groetjes Petra

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge