Green Beauty

Webwinkel Zeep van Koosje is geopend!

1 oktober 2014

Eindelijk is het dan zover! Vandaag opent Zeep van Koosje haar virtuele deuren.
Ik heb er maanden aan gewerkt en eindelijk kan ik vandaag mijn webwinkel openen. Ik ben er trots op dat ik mijn idee op deze wijze heb vormgegeven en zo anderen kan laten kennismaken met de verrukkelijke zepen en andere heerlijkheden van The Little Goat Soap Company.

De zepen van The Little Goat Soap Company zijn bijzonder omdat ze zoals de naam het al zegt, geitenmelk bevatten. Geitenmelk staat bekend om haar verzachtende en helende eigenschappen en zijn dus zeer geschikt voor mensen met een problematische huid zoals eczeem of psoriasis. Maar bovenal zijn de zepen heerlijk in het gebruik. Door de toevoeging van natuurlijke etherische oliën is er voor elke smaak wel een passende zeep en geur te vinden.

Naast de zepen zijn er ook verzorgende lipbalsems verkrijgbaar in schattige ronde blikjes.

Het is ontzettend spannend om een webwinkel te beginnen maar ik heb er enorm veel zin in! Ik zou het leuk vinden wanneer je een kijkje neemt bij Zeep van Koosje en een berichtje achterlaat.

Liefs van Koosje ♥

2 Comments

 • Reply Petra 2 oktober 2014 at 09:54

  Gefeliciteerd, Debbie, het ziet er onwijs mooi en leuk uit…succes

  • Reply Mooi van Koosje 2 oktober 2014 at 10:18

   Dank je wel Petra!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge