Oriflame

Nieuwe feestelijke make-upcollectie van Oriflame Giordani Gold ♥

23 september 2014

Nu de herfst haar intrede doet en de zomer is afgelopen gaan we ons zo zachtjes aan weer richten op de naderende feestdagen. Ik weet het, het is wellicht nog wel wat vroeg maar ik kan mij er ook op verheugen. Ook van diverse persbureaus ontvang ik leuke spannende persberichten met feestelijke presentaties. Zo ook van het Zweedse Oriflame die ik een warm hart toedraag, Oriflame was vijf jaar geleden voor mij de aanleiding om te gaan bloggen. Inmiddels is er natuurlijk wel het nodige veranderd maar toch wil ik dit leuke merk op mijn blog af en toe in de schijnwerpers zetten.
Oriflame heeft een ongelooflijk breed assortiment verzorgingsproducten en verschillende make-up lijnen. De luxe verzorgingslijn Giordani Gold is het paradepaardje van Oriflame: fijne en zachte texturen, luxueuze verpakkingen en uitstraling.  Voor de feestdagen brengt Oriflame nieuwe feestelijke producten uit binnen haar exclusieve Giordani Gold Collectie. Giordani Gold symboliseert de elegante levensstijl van Italiaanse schoonheid. De collectie bestaat uit een nieuwe eau de parfum, twee kleuren CC creams, een rijke volume mascara en vijf tinten cream eyeshadow. Alle producten kenmerken de verfijnde en vrouwelijke uitstraling die we van Giordani Gold gewend zijn.

Oriflame Miss Giordani GoldMiss Giordani Eau de Parfum €29,00 50ml
Passie en subtiele verfijning vertegenwoordigen de Italiaanse levensstijl in dit stijlvol parfum. Laat je prikkelen met frisse topnoten van witte grapefruit, Calabrische bergamot en mangosorbet. Het rijke hart van zeldzame rode Pondicherry peper, zonnige nerolibloem, witte pioen en fresia komen ten volle tot hun recht in de basis van rijk hout en sensuele musk.

Oriflame Giordani Gold CC cream
Oriflame Giordani Gold CC cream SPF 35 €23,00 40ml

Dit all-in-one product biedt een mooie egale dekking en verbetert tegelijkertijd het uiterlijk van de huid op de lange termijn. Dit all-in-one product hydrateert, camoufleert, corrigeert en verheldert de teint voor een vlekkeloos resultaat en beschermt de huid onder andere met UVA en UVB filters en SPF 35 tegen de tekenen van veroudering. De gepatenteerde Brightening Technology verfijnt de poriën, verdoezelt onzuiverheden en laat de huid stralen, terwijl deze beschermd wordt tegen tekenen van veroudering zoals ouderdomsvlekjes en fijne lijntjes. Verkrijgbaar in de tinten Light en Naturel.
Giordani Gold EyeshadowOriflame Giordani Gold Lumineus Cream Eye Shadow €17,00 4,5 gram
De bijzondere gel-crème textuur en de mogelijkheid om zelf de dekking te bepalen geven deze nieuwe oogschaduw een indrukwekkende kleurenintensiteit met een glanzende finish. De Firmness Active formule helpt de stevigheid van de huid te verbeteren en beschermt tegen schade die wordt veroorzaakt door vrije radicalen. Verkrijgbaar in vijf rijke feestelijke tinten. ( Shimmering Grey, Crystal Taupe, Gold Sparkle, Frosted White en Bronzed Burgundy ) en verpakt in elegante glazen potjes met speciaal ontworpen applicatiekwastje.

Giordani Gold MascaraOriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara €16,00 8ml
Deze nieuwe mascara geeft de wimpers verbluffend volume zonder ze te verzwaren. De formule met Lash Enchancing System voedt, verbetert en versterkt de wimpers en vermindert het uitvallen van wimperhaartjes. De intens zwarte kleur en het royale borsteltje zorgen voor een optimale dekking.

De producten van Oriflame worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl

Ik vind het een mooie nieuwe collectie die een perfecte aanvulling is op het bestaande assortiment. Gebruik jij ook producten van Oriflame en welke is jouw favoriet?

Liefs van Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge