Green Beauty

Mooi van Koosje bezoekt het Weleda Skin Food event ♥

13 september 2014
Weleda Skin Food

Wanneer je het bedrijventerrein op komt rijden aan de rand van Zoetermeer realiseer je je niet dat er de prachtige Weleda kruidentuin verscholen zit. Ik heb afgelopen donderdag deze tuin van Weleda mogen bezoeken en vond het een geweldige ervaring!
Het bezoek aan de Antroposofische kruidentuin van Weleda was gekoppeld aan de introductie van de vernieuwde huidcrème van Weleda, Skin Food met als rode draad het thema: “wat eet je huid vandaag? “.
Steeds meer mensen gaan bewuster om met hun voeding en kiezen voor pure en gezonde ingrediënten, deze trend is ook merkbaar in de cosmetica sector. De Weleda Skin Food is een multifunctionele crème die ook erg geliefd is bij verscheidene celebraties zoals Adele, Rihanna en Victoria Beckham. Tijdens de AFW gebruikten de visagisten gretig de Skin Food voor haar modellen.

Weleda
Wat maakt Weleda Skin Food zo bijzonder?
Heilzame plantenextracten, Biologische kamille en calendula verzorgen de huid, Driekleurig viooltje brengt een geprikkelde huid tot rust. Een zacht basis van zoete amandelolie, zonnebloemolie, bijenwas en wolwas maakt de huid weer zacht en soepel. Zuiver etherische oliën van sinaasappel en lavendel zorgen voor een delicate geur.  En dit al sinds 1926.

In dit artikel wil ik graag een impressie laten zien van het Weleda Skin Food event dat in samenwerking met  PR bureau UPR fantastisch was georganiseerd. In de fotoreportage zie je de ontvangstruimte, de mooie Antroposofische kruidentuin van Weleda, Jan de tuinman die al 20 jaar voor Weleda werkt, de heerlijke biologische lunch en tenslotte het zelf vervaardigen van Weleda Skin Food.

Weleda Kas
Weleda Kas
Weleda Tuinen
Weleda Lunch Biologisch
Weleda Tuinen
Weleda Tuinen Euchineforce
Weleda Skinfood
Het was een ontzettend leuke persmiddag en ik heb veel geleerd. Het zelf bereiden van de Skin Food was interessant om te doen en ook lekker ambachtelijk. Ik vind het fijn om te merken dat er ook in Nederland fijne groene cosmetica merken worden vervaardigd met een groot gevoel voor alles wat leeft. De tuinen van Weleda zijn zeker een bezoek waard en wanneer het tot de mogelijkheden behoort zou ik zeker een kijkje gaan nemen.

Liefs van Koosje ♥

 

1 Comment

  • Reply Petra 13 september 2014 at 19:48

    Leuk, ik zag dat je het er gisteren op Facebook al over had, en ben erg benieuwd naar de review van dit ( vast) heerlijke product…de foto impressie vind ik erg mooi…echt leuk!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge