Huidverzorging

Meisje Hip test Oh So Heavenly Footspa producten & Zomeractie ♥

2 juli 2014

Ik ben helemaal verliefd op de producten van Oh So Heavenly! Al sinds het merk in Nederland werd geïntroduceerd volg ik dit Zuid-Afrikaanse merk op de voet en kon ik niet wachten totdat ze volop verkrijgbaar zouden zijn. Inmiddels is er een Nederlandse webshop waar ik mijn hart helemaal kan ophalen en mocht ik ter introductie van Oh So Heavenly in Nederland een aantal producten testen èn een pakket weggeven! Hoe leuk is dat?

Wat is er zo bijzonder aan de producten van Oh So Heavenly?
Het belangrijkste aspect voor mij is hun duidelijke Testing against Animals beleid. Geen enkel product en het gebruikte materiaal is getest op dieren of afkomstig van dierlijke oorsprong met uitzondering van 2 ingrediënten: Lanoline ( afkomstig van schapenwol) en Hydrolysed keratine (afkomstig van hoef en/of haren van runderen), op de website van Oh So Heavenly is alle informatie hierover terug te vinden.
Oh So Heavenly producten zijn stuk voor stuk heerlijk geparfumeerd en bevatten spannende extracten, oliën en boters van bloemen, noten en kruiden die voorkomen in de Zuid Afrikaanse natuur. Een goed voorbeeld hiervan is Rooibos, bekend om haar hoge gehalte aan antioxidanten. De combinatie met dit alles en de lieve vrolijke girlie uitstraling van de producten maken het Oh So Heavenly.

Oh So Heavenly Foot Spa
Onze voeten worden vaak vergeten binnen ons verzorgingsritueel maar zijn zeer belangrijk en verdienen meer aandacht. Vooral tijdens de zomermaanden wanneer we onze voeten in mooie sandaaltjes of slippers willen stoppen is het fijn wanneer ze er mooi verzorgd uit zien. De afgelopen tijd heb ik er eens opgelet hoeveel mensen met onverzorgde voeten rondlopen en dat zijn er beslist te veel.
Nu kun je zelf een fijne SPA behandeling aan je trouwe onderdanen geven door deze producten te gebruiken:

♥  Oh So Heavenly Foot Spa Cleanse Your Sole Foot Soak
♥  Oh So Heavenly Foot Spa Sole Smoother Foot Scrub
♥  Oh So Heavenly Foot Spa Treat your Feet Foot Butter

P1040347P1040362
Stap 1: Dompel je vermoeide voetjes in een warm badje met deze Foot Soak en laat het branderige gevoel achter je. Het unieke Marine Minerals Complex hydrateert, verzacht de voeten intensief en reinigt zacht door de toevoeging van het Hygiene Actives complex en Tea Tree extract. De frisse geur van watermunt en lemongrass maken dat je voeten in een paar minuten weer fris en fruitig aanvoelen.

Food ScrubP1040361
Stap 2: Geef je voeten nu een lekkere scrub met deze Sole Smoother op basis van natuurlijke puimsteen. Nu de voeten lekker zacht zijn kun je alle dode huidcellen en lichte eeltplekjes zacht scrubben zodat een fluweelzacht velletje overblijft. Naast puimsteen bevat de scrub extracten van zeewier en ruikt het net zo lekker fris als de Foot Soak.

Foot Butter OsH
Stap 3: Wanneer je voeten lekker zacht en poezelig zijn verwen je ze nog eens extra door ze in te masseren met de Treat your Feet Foot Butter. Het geeft de droge huid extra verzorging door de toegevoegde oliën en voedende boters. Ook deze Foot Butter bevat algenextracten en dezelfde onweerstaanbare frisse geur!

Wil jij ook je voeten heerlijk verwennen en vertroetelen deze zomer? Oh So Heavenly Nederland heeft nu een fijne Summer feet from Heaven kortingsactie. Deze drie Foot Spa producten kosten nu slechts €12,97 (i.p.v €16,97) en zijn te bestellen via de webshop van Oh So Heavenly Nederland. De Foot Spa producten zijn dierproefvrij, vegan en halal gecertificeerd.

Liefs Meisje Hip ♥

2 Comments

 • Reply Petra 5 juli 2014 at 19:08

  Eigenlijk ken ik het merk Oh so heavenly en heb er buiten dit artikel en je vorige artikel nog nooit eerder van gehoord, toch wekt dit wel mijn nieuwsgierigheid, want ik ben ook wel van de leuke verpakkingen en die zijn wel erg leuk.
  Groetjes petra

  • Reply Meisje Hip 5 juli 2014 at 19:42

   Hoi Petra,
   Ik vind het ook een superleuk merk en wanneer je het ziet is het echt anders dan andere merken. Ze hebben een heel duidelijke visie omtrent dierproeven en dat vind ik zeer oké van dit merk.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge