Art&Creativity Handgemaakt Inspiration

Feelgood Market Strijp-S Eindhoven en andere hippe markten ♥

24 mei 2014

Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst naar het voormalig Philips terrein, Strijp-S in Eindhoven geweest waar de Feelgood Market plaats vond. Ik houd erg van het struinen op markten en nu het seizoen weer is geopend kan ik mijn hart ophalen!
Wanneer je van creativiteit, vintage, homemade eten & drinken en ambachtelijke handgemaakte producten houdt dan is deze markt zeker een aanrader. Er is een relaxte sfeer en met het zonnetje erbij kan de middag niet meer stuk!  Ik heb een aantal foto’s gemaakt die ik graag aan jullie wil laten zien.
Naast de Feelgood Market zijn er de komende maanden nog veel meer hippe markten in Nederland het bezoeken waard.  Ik heb er een aantal op een rij gezet:

Feelgood Market: Bij het Klokgebouw op het terrein van Strijp-S Eindhoven zie je de kraampjes al staan wanneer je er aan komt lopen. Het is makkelijk bereikbaar en er is een parkeergarage aanwezig. ( €1,20 per uur )
De Smaakmarkt in Nijmegen: Tijdens het Hemelvaartweekend kun je lekker relaxen, shoppen en lekker eten & drinken op het industrieel ogende buitenterrein van Cultuurspinnerij de Vasim. Een leegstaande fabriek net buiten het centrum van Nijmegen en een plek met een verhaal. Struin rond, verdwaal tussen de kramen en laat je vooral verrassen door de inspirerende ambiance. Eet, drink, dans en geniet. Van donderdag 29 mei tot en met zondag 1 juni.
Sunday Market Amsterdam: Deze vindt normaal gesproken plaats op elke eerste zondag van de eerste maand rondom het Westergas terrein bij de Westergasfabriek. In verband met een ander evenement wordt de Sunday Market nu op zondag 8 juni gehouden. Ik vind het één van de leukste hippe markten omdat er een samensmelting is van creativiteit en culturen. Ik raak er telkens erg door geïnspireerd. En waar kun je elkaar beter ontmoeten dan op een markt.
De Streekmarkt Utrecht: Dè Markt voor verse ( biologische ) streekproducten! In eerste instantie is deze markt gestart in Utrecht maar inmiddels ook in andere plaatsen in Nederland, zoals: Hilversum, Heerhugowaard, Wijchen, Helmond en Altforst. Neem even een kijkje op de agenda van de Streekmarkt voor de precieze data.
De Pure Markt Amsterdam: Meer dan 100 bijzondere deelnemers op het gebied van lekker eten en drinken, en een klein assortiment non-food. Ook hier vind je gezellige terrassen, muziektentje en de leukste draaimolen van Nederland. Zondag 25 mei vindt de Pure Markt plaats in Park Frankendael te Amsterdam.
Sonsbeekmarkt: Elke eerste zondag van de eerste maand vindt de Sonsbeekmarkt plaats in het mooie Arnhemse stadspark. De markt bestaat voornamelijk uit het aanbod van streek- en biologische producten.

Veel plezier en mocht je ook nog leuke tips hebben laat gerust een berichtje achter!

Liefs Meisje Hip ♥

1 Comment

 • Reply Ela 16 juli 2014 at 17:09

  Hoihoi,

  ik heb nog een hele leuke markt voor je lijst:

  Noack’s Vintage Markt
  Verkoop van vintage en retro
  kleding, meubelen, stoffen, speelgoed, lingerie
  live muziek, hapjes en drankjes en kinderactiviteiten
  07. september 2014 van 11.00 – 17.00 uur
  Soesterweg 564
  Amersfoort

  Meer info:
  http://www.magistix.nl/2014/07/noacks-vintage-markt-in-amersfoort.html

  https://www.facebook.com/pages/Noacks-vintage-markt/285099541663138

  Met vriendelijke groet

  E. van Swieten-Marquardt

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge