Green Beauty

Meisje Hip merkt op: Oh so Heavenly bath & bodycare

19 mei 2014

Ik volg het van oorsprong Zuid Afrikaanse merk Oh So Heavenly al een poosje en heb de winkels in Nederland en het internet afgestruind op zoek naar een product van dit Oh so leuke merk! Via de Facebookpagina van Oh So Heavenly kwam ik er achter dat ze ook op de Libelle beurs zou komen. Ik was natuurlijk ontzettend blij met dit fijne nieuws en afgelopen zaterdag heb ik kennis mogen maken met Ellis Derksen, eigenaar en importeur van Oh So Heavenly in Nederland.
In Zuid Afrika is dit drugstore merk heel erg populair en dat kan ook bijna niet anders. De verpakking, de geuren, de totale uitstraling is super schattig en naast al deze fijne eigenschappen heeft het merk ook een geheel eigen visie. Dankzij deze visie krijgt het een plek in het hart van Meisje Hip.

O so Heavenly geschenkverpakking
Oh So Heavenly heeft een erg streng anti-dierproef beleid, zo zijn de producten niet getest op dieren en is elk ingredient afzonderlijk ook dierproefvrij. Voor de producten van Oh So Heavenly worden heerlijke parfums, verzorgende olien en boters gebruikt. Tevens is Oh So Heavenly nauw betrokken bij het Look good-Feeling Better programma dat schoonheidsbehandelingen organiseert voor vrouwen die lijden aan kanker. Daarvoor is de positively pink lijn ontwikkeld met vele keus aan ‘Pinkies’.

O so heavenly pouch
O so Heavenly inhoud toilettas
Zoals jullie kunnen zien heb ik een aantal producten meegenomen om te testen en zal ik proberen jullie de komende tijd up to date te houden wanneer de producten verkocht gaan worden. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een webshop en ik hoop dat deze binnen niet afzienbare tijd zal openen! Oh So Heavenly heeft een Nederlandse  website  maar momenteel word je nog eventjes doorgelinkt naar de Zuid Afrikaanse website. Op deze website zie je de gehele productlijn staan en deze is om hebberig van te worden. Ook heeft Oh so heavenly een Facebookpagina. Wanneer je deze pagina leuk vindt word je sowieso op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze producten vinden en welke ik als eerste moet reviewen?

Liefs Meisje Hip ♥

 

1 Comment

  • Reply Petra Kr. 20 mei 2014 at 23:07

    Wat heb je weer een heerlijke producten bij elkaar verzameld op de Libelle beurs, en eigenlijk ben ik toch wel het meest benieuwd naar de producten uit Oh So Heavenly lijn….

    Groetjes Petra

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge