Niche Parfum

Mooi van Koosje loves parfumerie Essie Darling ♥

5 mei 2014
parfumerie Essie Darling Rotterdam

Een tijdje geleden ben ik door een Facebook vriendin getagd en won daardoor een parfum die ik op mocht halen bij parfumerie Essie Darling aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Want, kom je bij Essie Darling op visite dan mag je de winkel niet verlaten zonder dat je met haar op de foto bent geweest!

Esther de Deugd en haar echtgenoot Bart Bovens zijn eigenaar van deze fijne parfumerie die ligt aan één van de leukste winkelstraten van Nederland. Maar een parfumerie kan ik het eigenlijk niet noemen, nee, het is veel meer dan dat: bij Essie Darling voel ik me thuis en op mijn gemak en word ik omhuld door een warme sfeer en zorg, daaraan toegevoegd alle prachtige exclusieve parfums binnen handbereik die ik mag ontdekken. Essie Darling verwend je met haar handmassage, humor, haar lach, haar vakkennis en de lekkere drankjes en hapjes. Essie Darling is een mengeling van huiskamer, atelier en boudoir en ik houd ervan!

Essie Darling tas
Het parfum dat ik heb gekregen is een heel bijzondere, namelijk een puur natuurlijk parfum van 1000 Flowers. De geur Narcotic Flowers is opgebouwd uit een pracht van verschillende natuurlijke ingrediënten met allen hun verscheidene schoonheid en geur.
De verpakking is mooi vormgegeven en geïllustreerd. (iets waar Koosje heel erg gevoelig voor is) en de flacon eenvoudig en zorgvuldig verpakt.

Narcotic Flowers1
White intoxicating flowers filled my dreams last night as I wandered the medieval stone streets, in the warmth of summer darkness. Orange Flowers, Jasmine, Absinthe, Magnolia, Oleander, Narcissus, Osmanthus, Tuberose, Opoponax resin, Atlas cedar, Labdanum, Rose absolute, Patchouli, Vanille, Ambrette.

Parfum Narcotic Flowers
Vandaag ga ik mij hullen in de bloemenpracht van 1000 Flowers en daarvan heerlijk genieten. In de gang hangt mijn stola die verleidelijk ruikt naar het parfum Bouquet Ideale van Xerjoff.  Mooi van Koosje weet inmiddels welk parfum op haar verlanglijst staat en verheugd zich op haar volgende bezoek aan het spannende parfum atelier aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.

Xerjoff
Nog even dit: bij Essie Darling kun je naast de meeste exclusieve Italiaanse parfums ook terecht voor visagie en brengt de botoxdokter eens per maand er een bezoek. Voor meer informatie hierover kun je de website van Essie Darling raadplegen.

Mooi van Koosje loves Essie Darling ♥

3 Comments

 • Reply Sandra 5 mei 2014 at 13:14

  Leuk, dit stukje maakt me nieuwsgierig. Wil er zeker heen, als ik weer eens in Rotterdam ben!

  • Reply Meisje Hip 5 mei 2014 at 13:48

   Ja Sandra, het is echt een enorm leuke parfumerie. Wanneer je van smaakvolle en aparte geuren houdt moet je beslist er naar toe;-)

 • Reply Petra Kr. 5 mei 2014 at 21:15

  Wat leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad bij Essie Darling, in Rotterdam…Nu kom ik vrij regelmatig in Rotterdam en als ik er ben ga ik zeker eventjes langs, op deze zoals jij het beschreven hebt leuke, uniek parfumerie…

  Groetjes Petra

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge