Green Beauty

Weleda Witte Malva gezichtscrème ♥

24 maart 2014

Een paar weken geleden kreeg ik weer ontzettend last van eczeem in mijn gezicht. Mijn huid is dan rood en zeer gevoelig. Ik heb hiervoor al verschillende allergietesten ondergaan maar eigenlijk kwam daar niet zoveel bijzonders uit. Toch blijft mijn huid erg gevoelig en duurt het even voordat deze weer rustig wordt.
Weleda heeft sinds kort een nieuwe verzachtende baby lijn samengesteld met biologische Witte Malva extract. Witte Malva, ook wel Echte Heemst genaamd komt van nature voor in Afrika en behoort tot de Kaasjeskruidfamilie. Een lief zacht bloemetje met verzachtende en verzorgende eigenschappen. De bladeren en bloemen worden meestal verwerkt tot thee en de wortel tot tinctuur. De geur van dit fijne bloemetje is zacht en lieflijk zoet.

weleda witte malva bloem
Wat beloofd de crème voor mijn aangedane en gevoelige huid te doen?
Witte Malva Gezichtscrème verzacht en kalmeert de gevoelige gezichtshuid. De crème verzorgt intensief, hydrateert, voedt en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en is parfumvrij.
Ik heb de Weleda Witte Malva gezichtscrème in Duitsland gekocht en ben het nog dezelfde avond gaan gebruiken. De zachte romige textuur van de crème is echt heel erg bijzonder en de geur is heerlijk comfortabel zoet. Gedurende drie dagen heb ik de crème gebruikt en na iedere dag zag mijn huid er rustiger en gezonder uit. De crème geeft een zeer zacht huidgevoel en laat zeker geen vettige film achter. In één woord geweldig! Ik kan het iedereen aanraden die worstelt met eczeem of een extreem gevoelige huid heeft.

Ingrediënten: Water, Kokosolie, Sesamolie, Glycerine, Bio alcohol, Zoete amandelolie, Bijenwas, Emulgator, Vetzuurglyceride, Bernagiezaadolie, Saffloerolie, Onverzeepte zonnebloemzaadolie, Gehydrogeneerde kokosglyceriden, Extract van witte malva (echte heemst), Extract van driekleurig viooltje, Xanthaan, Melkzuur.

Een flacon van 50ml kost €9,95 en is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en natuurwinkels.
Van deze lijn is ook een bodylotion verkrijgbaar, deze kost €14,95 (200ml)

Liefs Meisje Hip ♥

1 Comment

  • Reply Petra 26 maart 2014 at 18:32

    Fijn om te horen dat dit product van Weleda je heeft geholpen om je huid weer iets rustiger te krijgen…tenslotte voel je je helemaal niet lekker als het met je grootste orgaan en dan ook nog in je gezicht, niet goed gaat…Nu maar hopen dat het voorlopig weer fijn gaat met je huid en dat de problemen nog een heeeeeel lange tijd vertrokken zijn…

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge