Happy Product: Argan Lippenbalsem van Reine de Sabah

10 maart 2014

Een tijd geleden heb ik een review geschreven over enkele Ayurvedische huidverzorgingsproducten van webshop Reine de Sabah. Leuke originele huidverzorgingsproducten die ik graag gebruik. Verder ontving ik nog een klein tubetje lippenbalsem waarover ik ook erg enthousiast ben geraakt en deze graag met jullie wil delen.
De lippenbalsem van Diar Argan gebruik ik wanneer mijn lippen droog aanvoelen door het schrale weer of door de droge lucht van de verwarming. De lippenbalsem is fijn en enorm voedend en tevens geeft het een heel mooi glansje.

Swatch Argan lippenbalsem
De ingrediënten zijn ook prima, de balsem bevat (biologische*) arganolie en sheabutter die natuurlijk bekend staan om haar voedende en verzorgende eigenschappen.  De balsem is vrij dik en bevat 30% argan extract en sheaboter en ruikt en smaakt naar karamel. Helaas bevat de lippenbalsem wel minerale oliën. Desondanks gebruik ik het graag om het hoge aandeel argan extract en arganolie maar komt vanwege deze kanttekening niet bij mijn ecobeauty stash terecht.

Debbie lippenbalsam arganolie
INCI: Argania Spinosa Kernel Extract, Butyrospermum Parkii, Paraffinum Liquidum Cera microcristallina, Paraffine, Argania Spinosa Kernel Oil *, Fragrance Caramel

Een tube van 20ml kost €4,75 en is te bestellen bij webshop Reine de Sabah.

2 Comments

 • Reply Petra 11 maart 2014 at 17:53

  Wel jammer dat deze vanwege die minerale oliën, niet in je ecobeauty stash kan veroveren….want dit product klinkt wel heel erg super…en is zeker de overweging van aanschaf voor mij wel serieus waard…dank je wel voor de tip,

  Groetjes Petra

  • Reply Meisje Hip 11 maart 2014 at 18:46

   Ik ben er ook een fan van, de INCI las ik pas later nadat ik er al verliefd op was geworden. Maar ik vind het toch een product waar ik blij van word!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge