Green Beauty

Oriflame Giordani Gold Age Defying Compact Foundation

7 januari 2014

Tijdens de winterdagen ziet mijn huid er wat bleekjes en pips uit en kan ik wel wat kleur gebruiken. Daarom was ik dan ook heel erg benieuwd naar de nieuwe Oriflame Age Defying Compact Foundation en in dit artikel wil ik graag mijn bevindingen met jullie delen. Normaal gesproken gebruik ik bijna elke dag een foundation of een BB cream en daarover meestal een poeder om de glans te laten verdwijnen. Een foundation in vaste vorm heb ik een aantal keren gekocht maar deze vond ik altijd te glanzend. Zal deze foundation wel een mat effect geven?


Ik vind de uitstraling van de Giordani Gold lijn mooi en luxueus. De Giordani Gold lijn mag dan ook wel het paradepaardje van Oriflame genoemd worden. Er is veel aandacht besteed aan de verpakking, de doosjes en de ingrediënten. De Giordani Gold lijn heeft een uitgebreide range aan make-up producten.

Wat beloofd de Giordani Gold Age Defying Compact Foundation met SPF15 te doen?
Fluweelzacht, deze lichtgewicht crème-naar-poeder foundation egaliseert de teint en creëert een vlekkeloze finish voor een stralend gezicht. Met antiverouderende BeautAge technologie en speciale lichtreflecterende pigmenten om de natuurlijke uitstraling van de huid te verbeteren en het verschijnen van fijne lijntjes te minimaliseren. Mengt moeiteloos en egaal voor een perfecte finish, de hele dag.

Ik heb twee verschillende kleurtinten getest en uiteindelijk heb ik voor en na foto’s gemaakt van de kleur Natural Beige.

Kleur Natural Beige

Kleur Rose Ivory


Beide kleuren zijn voor mijn lichte huid aan de donkere kant maar van deze twee past de kleur Natural Beige het beste bij me omdat deze een gelige ondertoon heeft, de kleur Rose Ivory heeft zoals de naam al aangeeft een rozige ondertoon. Op de onderstaande foto is te zien dat mijn huid lichte rode plekjes heeft en ook heb ik wat last van couperose en een paar pigmentvlekjes. De kras op mijn neus is van kater Tygo die tijdens het spelen een beetje wild werd;-)Op de foto is te zien dat de foundation mijn huid een mooie egale kleur geeft. Ik heb de foundation licht aangebracht waardoor het effect natuurlijker is. Het bijbehorend sponsje vind ik wat aan de kleine kant en daardoor kost het een beetje meer tijd om het goed aan te brengen. Het voordeel van zo’n klein sponsje is dat de foundation op alle plekjes goed aangebracht kan worden, bijvoorbeeld bij de neusvleugels en de ooghoeken. Mijn huid voelt zacht aan en de glimmende plekjes zijn verdwenen en een poeder is ook echt niet nodig en de hele dag blijft dit mooie verzorgde effect aanwezig. Nog een positief effect is dat de Age Defying Compact Foundation een SPF 15 bevat die de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Ingrediënten: ethylhexyl palmitate, isopropyl myristate, titanium dioxide, nylon-12, copernicia cerifera cera, cera alba, ethylhexyl methoxycinnamate, butyl methoxydibenzoylmethane, octocrylene, silica, zinc stearate, synthetic fluorphlogopite, propylparaben, tocopheryl acetate, talc, parfum, eryngium maritimum callus culture filtrate, magnesium stearate, linalool, citronellol, hexyl cinnamal, alpha-isomethyl ionone, limonene, geraniol, ci 77492, ci 77491, ci 77163, ci 77499

De Giordani Golg Age Defying Compact Foundation SPF15 kost €24,00 (10 gram) en is in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor meer informatie en de Oriflame brochure kun je de website van Oriflame raadplegen.
Ik ben al een geruime tijd beautylid van Oriflame waardoor ik met korting kan bestellen en ook over de werkwijze en positieve visie van Oriflame heb ik eens een artikel geschreven: Oriflame geeft vrouwen een kans, deze kun je hier lezen.

Zitten er ook Oriflame producten in jou toilettasje?

Liefs Meisje Hip ♥

3 Comments

 • Reply Femke 12 januari 2014 at 10:55

  Ziet eruit als een hele mooie foundation 🙂
  Ik kende het merk Oriflame nog niet, maar er zit sowieso heel weinig in mijn make-uptasje haha!

  liefs,
  Femke

 • Reply Rieneke 14 januari 2014 at 20:49

  Beste Femke,

  Als het je leuk lijkt kun je altijd gratis kennis maken met de producten van Oriflame. Kijk eens op mijn site:
  rieneke.beautyshop.oriflame.nl
  Daar staan mijn contactgegevens.

  Fijne avond!

  Rieneke Raave
  Oriflame adviseuse.

 • Reply Carina 9 februari 2014 at 05:42

  Als adviseuse bij Oriflame is het altijd leuk om positieve reacties te lezen.
  Leuk artikel van de GG Age Defying Compact Foundation.
  Kleine tip: maak het sponsje iets vochtig, dan heb je nog minder nodig en smeert het nog beter uit 😉 (of koop er zo’n driehoekig sponsje bij van Oriflame, die zijn ook erg fijn voor de lastigere plekjes)

  En voor Femke, Je make-up tasje is nu heel voordelig te vullen bij oriflame. Mocht je meer willen weten mag je altijd contact met mij, of mijn collega hierboven opnemen.

  Groetjes, Carina Veerman, Oriflame adviseuse
  http://carinaveerman.beautyshop.oriflame.nl

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge