Green Beauty

PRIORI CoffeeBerry Brightening Facial Complex

14 oktober 2013

Ik krijg regelmatig vragen of ik een product ken die pigmentvlekken of andere oneffenheden kan verminderen of egaliseren. Er is momenteel een enorm aanbod van serums die dit claimen en ik denk dat een gemiddelde parfumerie deze ook wel in huis heeft. Het liefst gebruik ik zo natuurlijk mogelijke huidverzorgingsproducten en ik ben daarom ook erg enthousiast over de PRIORI Brightening Facial Complex dat maar liefst voor 98,5% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.

Kennen jullie het huidverzorgingsmerk PRIORI?
PRIORI is afkomstig van het Latijnse woord “a priori” en betekent “van oorzaak tot effect”. Dankzij vooruitstrevende anti-aging technologieën probeert PRIORI de oorzaak van de huidveroudering aan te pakken op een natuurlijke manier en dankzij natuurlijke ingrediënten. Er bestaan drie verschillende lijnen waarvan deze CoffeeBerry productlijn er één is en wordt door PRIORI Natureceuticals genoemd dankzij de krachtige plantaardige antioxidanten. CoffeeBerry extract is de meest krachtige bron van natuurlijke antioxidanten van elke tot nu toe door de ORAC* geteste vrucht, groente of theesoort. De ORAC methode geeft een waarde van 15.000 per gram en dat is drie maal krachtiger dan groene thee. Daardoor zorgen de producten uit de CoffeBerry lijn voor een vermindering van lijntjes en rimpels en egaliseert het onregelmatige huidtinten.


De voornaamste voordelen van PRIORI CoffeeBerry Natureceuticals:
* Hydrateert
* Exfolieert
* Verstevigt
* Verzacht en kalmeert
* Vermindert pigmentatie
* Vitaliseert de droge, oudere en door de zon beschadigde huid
* Vermindert zichtbaar rimpels en fijne lijntjesHet Brightening Facial Complex heeft een dunne crèmige textuur en smeert gemakkelijk uit op het gezicht. Ik gebruik 2 a 3 pompjes en dat is meer dan voldoende. Ik breng het ook onder mijn ogen aan, daarvoor is de crème mild genoeg. Wanneer je het aanbrengt op het gezicht zul je merken dat het zacht naar vanille ruikt. Ik ben niet echt een fan van vanillegeuren maar deze vind ik wel lekker omdat het beslist geen chemische geur is en het ook een kalmerend effect heeft. Ik gebruik het in plaats van een dagcrème maar je kunt het ook voor de nacht gebruiken. Let wel, het is een rijke crème ondanks de wat lichtere textuur. Ik zie na een paar weken gebruik dat mijn huid een mooi teint heeft en egaler van structuur. Ik verwacht nog meer positieve effecten maar deze zou ik pas na zes tot acht weken kunnen waarnemen. Tot die tijd ga ik trouw door met smeren omdat de geur ook zo verslavend lekker is:-)


Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien zit deze crème ook vol met verzorgende ingrediënten waarvan het CoffeeBean extract één van de belangrijkste is. Naast dit ingrediënt bevat het Brightening Facial Complex zonnebloemolie, arganolie en avocado olie. Zoals ik al eerder aangaf bestaat dit product uit 98,5% uit plantaardige ingrediënten en zijn zowel de ingrediënten als het product niet getest op dieren.
PRIORI is een merk dat dat gebruikt wordt in de schoonheidssalon en heeft ook desbetreffende verkooppunten. Voor meer informatie en prijzen kun je de website raadplegen van PRIORIskincare.nl
Het Brightening Facial Complex kost €79,65 voor 30ml.

* De ORAC methode drukt de anti-oxidant waarde uit van de gemeten voeding. ( Oxygen Radical Absorbance Capiciteit )

Liefs Meisje Hip

1 Comment

  • Reply Babs 14 oktober 2013 at 21:28

    Klinkt goed, ik ben nu de skin Brightening cream van Paula’s choice aan het testen.Priori is ook een fijn merk, heb jij het serum van hannah al geprobeerd, ben er ook erg benieuwd naar!
    Groetjes, het ‘sproetenmeisje’ 🙂

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge