Shopping

Meisje Hip shopt bij The Bodyshop Outlet in Roermond

5 september 2013

Wie is er wel eens in het beroemde Designer Outlet in Roermond geweest? Ik weet het, het ligt niet naast de deur maar alleen al voor The Body Shop fans is het beslist de moeite waard! De kortingen lopen op tot 50% en je vind er veel producten die niet meer in de reguliere winkels te verkrijgen zijn.

Verder is de Designer Outlet niet zo aan mij besteed. Je vind er veel winkels van beroemde merken zoals Hugo Boss, Calvin Klein, PRADA maar ook shops van Hunkemoller, Esprit en MEXX. Ik ben niet zo gevoelig voor merkkleding maar als je ervan houdt is een bezoek beslist de moeite waard. En vergeet ook niet de oude sfeervolle binnenstad van Roermond, deze is zeker zo gezellig!

Helemaal blij met het parfum Rose Oud ( in spiegelschrift:-))

Welke spulletjes heb ik gekocht?

♥ Rose Oud Eau de Parfum
♥ Amber Oud Shower gel
♥ Divine Calm Blissful Body Butter
♥ Midnight Bakula Body Butter

Rose Oud Eau de Parfum:
Dit is het tweede flesje dat ik heb gekocht en dit parfum is zo heerlijk! Het is een warm kruidig parfum die fijn draagbaar is in de koudere maanden. Al eerder heb ik er ook de bijpassende douchegel en bodylotion aangeschaft waardoor dit fijne parfum nog veel langer bij me blijft. Oudh of Agarwood geeft een enorme diepte en warmte in parfums waar ik erg veel van houd.


Amber Oud Shower Gel:

Al even zo heerlijk geparfumeerd maar dan met de geuren van Amber en (Fairtrade) honing. Deze shower gel is zeepvrij.


Divine Calm Blissful Bodybutter:
Alleen de naam van deze body butter maakt me al ontspannen:-) Met Franse Lavendel en essentiële oliën moet deze Body Butter echt een verwennerij zijn. Ik heb nog niet eerder producten uit de aroma therapie lijn geprobeerd dus ik ben vooral erg benieuwd naar de geur.


Midnight Bakula Body Butter:

Helaas was de eau de toilette niet meer verkrijgbaar, deze wordt namelijk heel goed gerecenseerd en is moeilijk verkrijgbaar. Het parfum bestaat uit patchoeli, roos en nectarines en moet de sfeer oproepen van de Oriënt. Naast dat de recensies veelbelovend zijn vind ik de verpakking er ook erg mooi uit zien.


Ik ben erg blij met de aankopen en naast deze producten heeft de Body Shop ook een grote keus in andere body butters en verzorgingsproducten. De Designer Outlet ligt dichtbij het Station van Roermond en is lopend zeer goed te doen. Tevens is er een grote parkeerplaats aanwezig waar je voor een klein bedrag je auto kunt parkeren.  Het adres is Stadsweide 2, 6041 TD Roermond.

Liefs Mooi van Koosje ♥

1 Comment

  • Reply me 5 september 2013 at 20:30

    Lijkt me heerlijk maar net als jou alleen maar interessant voor the Bodyshop (merkkleding interesseert me ook totaal niets haha) maar helaas ligt het voor mij wel heel extreem uit de buurt. 😥

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge