Green Beauty Natuurcosmetica

Dr. Hauschka Play of Light lipsticks Novum Limited Edition

12 augustus 2013
Dr. Hauschka

Vandaag wil ik graag aan jullie de nieuwe Dr. Hauschka Lipsticks Novum introduceren uit de ‘Play of Light’ serie en limited edition voor de komende najaar/winter look.
Het fijne aan deze lipstick is dat ze erg verzorgend zijn door de toevoeging van heilzame planten en kostbare arganolie. De nieuwe kleuren uit de Lipstick Novum collectie beloven je lippen een prachtige transparante kleur en een subtiele glans te geven en zijn door de slanke vorm gemakkelijk aan te brengen.
Ik was erg benieuwd of ik deze lipsticks fijn zou vinden omdat ik normaal gesproken erg graag dekkende lipstick draag. Ik heb van alle vijf kleuren fullface foto’s gemaakt, swatches en natuurlijk de afgelopen tijd getest.De Play of Light-serie bestaat uit drie warme en twee koele kleuren:
Warm: ‘miraculeus rose’ (no 09),’laid-back apricot’ (no 10), ‘astonishing pink’ (nr 11)
Koel: ‘exhilarating berry’ (no 12) en ‘sunkissed nude’ (no 13)

miraculeus rose (no 09)

laid-back apricot (no 10)

astonishing pink (no 11)

exhilarating berry (no 12)

sunkissed nude (no 13)

De lipsticks dragen erg licht en prettig. Ik vind het meer een gekleurde lippenbalsem maar dat bedoel ik positief. Ondanks dat de lipsticks zeer verzorgend zijn door de toegevoegde arganolie blijven ze best lang zitten.

Ik vind de kleuren no 10 ‘laid-back apricot’ en no 12 ‘exhalirating berry’ het mooist maar ik denk dat er voor iedereen wel een gewilde kleur bij zal zitten. De afgelopen dagen draag ik eigenlijk geen ‘normale’ dekkende lipstick meer en vind ik de Dr. Hauschka Lipstick Novum eigenlijk veel mooier en natuurlijker staan. Ook houden de lipsticks mijn lippen in zeer goede conditie en dat is mooi meegenomen! Naast de arganolie bevatten de lipsticks ook ricinusolie (wonderolie), jojoba olie, amandelolie, bijenwas en het verzorgende wondklaver.
De ‘Play of Light’ limited edition lipsticks zijn vanaf half augustus verkrijgbaar bij diverse natuurwinkels en speciale Dr. Hauschka verkooppunten en kosten €14,50 per stuk. Check voor de dichtstbijzijnde verkooppunten de website van Dr. Hauschka Nederland.

Dr. Hauschka is 100% gecertificeerde natuurcosmetica. Vrij van chemisch-synthetische, geur-, kleur en conserveringsstoffen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG.

Wat vind jij van deze nieuwe najaar/winter kleuren en welke vind jij het mooist?

Liefs Mooi van Koosje ♥

1 Comment

  • Reply Monique 14 augustus 2013 at 12:19

    Ik heb ze net uitgepakt! Ze voelen idd erg goed verzorgend. En dat ze niet helemaal dekkend zijn vind ik geen bezwaar. Geeft een wat luchtiger resultaat.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge