Green Beauty

Meisje Hip test de Omega 3-6-9 olie van Erica Kruiderijen

18 juni 2013

Al sinds mijn studententijd ken ik Erica Kruiderijen. In Amersfoort waar ik destijds op kamers woonde, bezocht ik regelmatig de Erica Kruiderij. Dat is inmiddels twintig jaar geleden.
Een hele tijd ben ik deze natuurdrogisterij uit het oog verloren totdat ik via haar Facebook Pagina en tijdens een leuk en informatief gesprek met een medewerker erachter kwam dat Erica haar producten aan het veranderen is. Dit betekent, meer natuurlijke ingrediënten en ook nog het liefst van biologische oorsprong. Tevens is Erica haar assortiment ook wat aan het veranderen en is er onder andere de nieuwe natuurlijke anti-aging lijn bijgekomen maar daarover later meer.
Dit maakte mij nieuwsgierig en onlangs heb ik voor het eerst na lange tijd weer iets gekocht, namelijk de Omega 3-6-9 olie.


De huidolie is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam en zit boordevol verzorgende oliën. Ik gebruik graag oliën voor het gezicht en als lichaamsverzorging en naar deze was ik dan ook nieuwsgierig. Dit beloofd de Omega 3-6-9 Olie te doen:
Voor intensieve verzorging van de extreem droge huid. De meervoudig onverzadigde vetzuren voeden en versterken de natuurlijke barrière van de huid. Resulterend in een gladde, soepele huid.


De olie zit in een handige pompflacon en dat werkt altijd wel zo prettig vind ik. De flacon ziet er clean en fris uit en heeft een herkenbare uitstraling.


De Ingrediëntenlijst: Helianthus Annuus Hybrid Oil, Oenothera Biennis Oil, Canola Oil, Moringa Olifera Seed Oil, Oryzanol, Tocopheraol, Helianthus Annuus Seed Oil.
Vooral de Oenothera Biennes Oil ( Teunisbloemolie ) en de Moringa Olifera Seed Oil ( Moringa olie ) zijn zeer verzorgend voor een rijpere en droge huid. Teunisbloemolie bevat een belangrijke bron van Gammalinoleenzuur ( GLA ) en hierdoor is het zeer geschikt om te gebruiken in huidolie. Teunisbloemolie is zo zacht dat je het ook voor de verzorging van de gevoelige huid rondom de ogen kunt gebruiken.
Moringaolie voedt de huid en biedt een goede bescherming tegen vrije radicalen en het houdt de huid zacht en soepel.


De olie trekt snel in de huid en is geschikt voor zowel de dagverzorging als voor de nacht. Bij het opstaan lijkt mijn huid gladder en voelt deze erg zacht en ontspannen aan. Ook gebruik ik de olie wel eens als extra kuur voor mijn haar. Ik verdeel dan een beetje olie door de punten en laat deze vervolgens een nacht intrekken. De volgende ochtend was ik de olie weer uit mijn haar. Mijn haren voelen dan weer zacht aan. Vooral nu tijdens het warme weer is het belangrijk de haren goed te beschermen. Een beetje olie in het haar geeft deze een natuurlijke bescherming.
Ik ben dus erg enthousiast over dit product en inmiddels heb ik een aantal andere producten van Erica toegestuurd gekregen om te reviewen. Daarover dus binnenkort meer.
In elke grote stad in Nederland is wel een Erica Kruiderij te vinden en ik zou het zeker aanbevelen er eens binnen te lopen. Fijne natuurlijke producten die je verrassen en vriendelijk personeel maken het bezoek zeker de moeite waard.
Tevens kun je gebruik maken van de Erica Kruiderij webshop, vanaf €20,00 worden je bestelling voor €4,95 door PostNL verzonden.

De Omega 3-6-9 Olie bevat 50ml en kost €9,95

Liefs Meisje Hip ♥

1 Comment

 • Reply marian 18 juni 2013 at 17:14

  Hoi Debbie,
  Eindelijk , zat al te wachten op een berichtje. Je hebt het weer leuk omschreven en zoals het is !!
  Succes met testen verder en ik zie je weer op Facebook.
  Groetjes Marian

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge