Drogisterij

Nieuwe Etos Wellness Beauty Lijn

17 april 2013

Vanmorgen was ik even bij de Etos om een paar spulletjes te kopen toen mijn oog viel op de display met daarop de kleurige producten van de nieuwe Wellness Lijn. Mijn aandacht werd getrokken door de mooie pastelkleurige verpakkingen en de fijne toepassingen en geuren. Het was in eerste instantie niet mijn bedoeling want ja, ik ging tenslotte toch voor andere dingen naar de Etos, maar heb toch twee producten uit de nieuwe lijn gekocht.
Even in het kort wat meer informatie over deze nieuwe Etos Wellness lijn:
De Etos Wellness lijn bestaat uit drie bijzondere werelden waarin iedere wereld een basisgeur centraal staat.
Zo heb je A Beautiful You wereld waarin de geurige jasmijn en kersenbloesems centraal staan. Zo is er een douche-mousse, doucheolie, scrub en een bodyserum van deze lijn die moet zorgen voor de perfecte verzorging.
De tweede lijn is de Inner Calm wereld waarin optimale ontspanning centraal staat door de basisgeur van patchoeli. Hier vinden we een zoutscrub, bodymasker, bodyspray en een douche-mousse.
Tenslotte de derde wereld is de Your Pure Body wereld, waarin de ultieme reiniging centraal staat met onder andere een revitaliserende doucheolie met argan, kleiscrub, douche-mousse en een romige bodycrème. Met deze producten creëer je een hamam thuis in je badkamer.


Inner Calm Shower Foam is een weldadige douchemousse met warme geurtonen van jasmijn, lavendel en patchoeli voor een optimale verzorging van je huid. Ik ben er erg benieuwd naar en vind de flacon heel veel lijken op die van Rituals en is deze ook zo lekker?  De Shower Foam kost €4,99


A Beautiful You Body Serum: Verleidelijk serum met de heerlijke geur van kersenbloesem en jasmijn en verzachtende rijstkiemolie voor een zijdezachte huid. De geur van kersenbloesem vind ik altijd zo fijn!
Deze body serum kost €7,99.

De nieuwe Wellness producten zien er verleidelijk uit en zijn door hun fijne prijs ook eens leuk om uit te proberen of cadeau te doen. Ik ga beide producten nog testen en laat jullie weten wat mijn ervaringen zijn.  Momenteel ontvang je bij aankoop van de nieuwe Wellness producten 25% korting! Dus ik zou zeker eens een kijkje gaan nemen bij een Etos bij jou in de buurt.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge