Green Beauty

Happy Products hannah Vitamin Complex

21 oktober 2012

Vandaag wil ik jullie in de categorie Happy Products met een verzorgingsproduct laten kennismaken waar ik blij van word namelijk het hannah Vitamin Complex. In het kader van de hannah thema maand wil ik jullie dit fijne product niet onthouden.
In de media zijn er volop lovende kritieken op dit veelzijdige product van hannah  en ook ik ben er inmiddels een beetje aan verslaafd geraakt. Onlangs heb ik mijn beste vriendin een flacon cadeau gedaan en ook zij is alweer toe aan een nieuwe!

Hannah Vitamin Complex
Hannah Hakze, founder van het merk hannah erkende het belang van een goede vitamine opname door de huid. Van binnenuit de huid goed verzorgen door gezonde voeding is vanzelfsprekend maar voeden we de huid ook voldoende van buitenaf? Daarom heet hannah aan het Vitamin Complex vitamines toegevoegd die diep door de huid dringen om zo hun werk goed te kunnen doen.

In de meeste crèmes zitten vitamines maar hannah heeft ervoor gekozen deze afzonderlijk toe te dienen door deze spray te ontwikkelen. Het hannah Vitamin Complex bevat vitamine A, E, F en K.


Hoe gebruik je het hannah Vitamin Complex?
De spray kun je gebruiken voor het aanbrengen van de dagverzorging. Door de vochtinbrengende eigenschappen van deze spray zul je merken dat je minder dagcrème nodig zult hebben. Ook kun je het Vitamin Complex gebruiken om je make-up te fixeren of als extra verfrissende boost. De spray ruikt weer heerlijk naar zoete amandelen en is een echte verwennerij!

Het hannah Vitamin Complex kost €33,00  (50ml )  en is onder andere te bestellen via de webshop van hanna.nl.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge