Green Beauty

Hannah Skin Elixer

12 oktober 2012

O ik heb nu toch een fijn product ontdekt! Hannah Skin Elixer. Natuurlijk in het kader van de hannah themamaand maar ook omdat ik dit product helemaal top vind, wil ik jullie hiermee kennis laten maken.

Wat beloofd de hannah Skin Elixer voor mijn huid te doen?
Hannah Skin Elixer is een sterk hydraterende emulsie voor een extra verzorging van de vochtarme huid onder de dag of nachtcrème. Gelee Royale ( Koninginnengelei ), provitamine B5, vitamine E, hyaluronzuur, mineralen en kruidenextracten geven de huid een regelrechte oppepper.
Rond de ogen, hals, decolleté en handen waar huidveroudering zich veelal voor het eerst manifesteert, zorgt de Skin Elixer voor extra vitaliteit en herstel van de vochtconditie van de huid. Tevens werkt de Skin Elixer weldadig bij een geïrriteerde of ontstoken huid. Het is een zeer geconcentreerd product dus erg zuinig in het gebruik.

De Skin Elixer kan dagelijks of als kuur gebruikt worden. Na het gebruik van het vitamine C Complex en voor het gebruik van de hannah crème, aanbrengen en in masseren.

  • wondhelend en ontstekingsremmend
  • beschermend
  • regulerend op pH-waarde
  • stimulerend op de doorbloeding
  • adstringerend
  • zuiverend
  • allergeenvrij

Het gebruik:
De hannah Skin Elixer heeft inderdaad een emulsie-achtige textuur en ik zou het een serum willen noemen. Een heel klein pompje is echt voldoende om het hele gezicht mee in te masseren. Het huidgevoel is echt heel erg fijn en maakt deze ook super zacht. Ik gebruik de emulsie voor het slapen gaan maar je kunt het ook voor het aanbrengen van je dagcrème gebruiken. Dat hangt ervan af hoe de conditie van je huid is;  is deze heel erg droog en heeft het behoefte aan extra hydratatie dan kun je de Skin Elixer gerust twee maal per dag aanbrengen. De Skin Elixer ruikt ook nog eens heel lekker en ik heb echt het gevoel dat de huid dit als een zeer welkome aanvulling beschouwd.

Ingrediënten
: Aqua, Glycerin, Betaine, Panthenol, propylene Glycol, Sodium Cocoyl Hydrolized Wheat protein, Mel, Royal Jelly Extract, Tocopheryl Acetae, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Potassium Chloride, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Urea, Sorbitol, Parfum, Ethylhexylglycerin, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Glucose, Benzyl alcohol, Coumarin, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl, Methylpropional, Benzyl Benzoate, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Salvia officinalis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Ononis Spinosa Root Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Equisetum Arvense Extract, Chamomilla Recutita Flower extract, Althaea Officinalis Root Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

De hannah Skin Elixer bevat natuurlijke ingrediënten maar als je echt voor volledige natuurlijke cosmetica wilt gaan dan zou ik dit product niet gebruiken. Daarentegen zitten er veel werkzame stoffen in zoals de Royal Jelly die redelijk vooraan in de ingrediënten lijst vermeld staat. De hannah Skin Elixer kost €59,00 voor 30ml.

Voor meer informatie over verkooppunten en de samenwerkende huidcoaches kun je het beste de website van hannah Skin Improvement Research Company raadplegen. De hannah Skin Elixer is te bestellen via de webshop.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge