Green Beauty

Lavera Mineral Blush Lovely Peach Natural Glow Edition 2012

21 juli 2012

Ik ga de komende tijd proberen meer FOTD te plaatsen nu ik lekker geniet van mijn vakantie! Natuurlijk horen daar ook mooie speciale make-up spullen bij die ik overal tegenkom zoals deze prachtige minerale blush van Lavera. Deze heb ik een paar dagen geleden in Duitsland gekocht.
De minerale blush komt uit de gelimiteerde Natural Glow collectie die al vanaf mei in de Duitse reformzaken en biologische winkels ligt. Helaas moeten we er in Nederland nog even op wachten al heb ik vernomen dat het wel bij sommige webshops online is te bestellen.
De make-up van Lavera is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die ook nog zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. De make-up bevat geen synthetische ingrediënten en de natuurlijke pigmenten zijn chroom- en nikkelvrij. De producten zijn niet getest op dieren en voor meer dan 98% BDIH gecertificeerd. Alle producten van Lavera zijn geproduceerd volgens de richtlijnen van NaTrue.

De Lavera minerale blush is een hele zachte rouge voor een stralende teint. Deze blush ruikt zalig naar rozen! Dit komt door de toevoeging van bloemenextracten van onder andere limoenbloesem en rozen. Verder zijn er verzorgende oliën aan toegevoegd van olijf, kokosnoot en kamille. De minerale blush voelt heel erg zacht aan op de huid en geeft een mooie glans. Door de blush meerdere laagjes over de huid aan te brengen wordt deze ook intenser en dieper van kleur.


Ik vind het erg prettig dat er een flinke kwast bij zit en een handig spiegeltje. Zoals je op de bovenstaande foto’s kunt zien ziet het doosje er heel mooi en praktisch uit. Het kwastje is ook fijn om te gebruiken en net zo zacht en mooi van kwaliteit als de minerale blush zelf.

INCI: Mica, Magnesium Stearate, Oryza Sativa (Rice) Germ Powder*, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Silica, Tricaprylin, Argania Spinosa Kernel Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Tocopherol, Camelina Sativa Seed Oil, Vegetable Oil (Olus Oil), Alcohol*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Hydrogenated Lecithin, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Ascorbyl Palmitate, Silver Oxide, Water (Aqua), Fragrance (Parfum)***, Citral***, Citronellol***, Geraniol***, Linalool***, Limonene***, [+/- Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxide (CI 77492), Carmine (CI 75470), Tin Oxide (CI 77861)].

Ik ben erg enthousiast over de make-up van Lavera. Hopelijk lukt het ook om steeds meer displays van Lavera bij de natuurdrogist in Nederland te vinden. Nu is deze minerale blush Lovely Peach is te bestellen via de webshop van natuurdrogist Lavendula en Lievernatuurlijk en kost €11,50 voor 4,0 gram.

7 Comments

 • Reply Vera 21 juli 2012 at 20:37

  Ziet er heel mooi uit! Ik heb nog nooit iets geprobeerd van dat merk 🙂

  • Reply Meisje Hip 21 juli 2012 at 21:21

   Ja, ik ben ook heel erg verrast door de kwaliteit ervan.

 • Reply Laura 23 juli 2012 at 00:37

  Lavera heeft heel fijne producten, ik ben er fan van.

  Is de bruine wenkbrauwengel op de bovenstaande foto een nieuw product met kleur?

  • Reply Meisje Hip 23 juli 2012 at 08:54

   Het is de nieuwe Limited Edition van Lavera, erg mooie producten! Of de bruine wenkbrauwengel nieuw is zal ik even bij Lavera navragen. Kom ik nog op terug;-)

  • Reply Meisje Hip 26 juli 2012 at 12:27

   @Laura, de bruine wenkbrauwengel is nieuw in het assortiment van Lavera.

 • Reply Laura 26 juli 2012 at 11:14

  Bedankt!

 • Reply Zoë 1 augustus 2012 at 15:03

  Echt heel mooi! Zo’n kleur staat geloof ik iedereen goed 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge