Green Beauty

Earth-Line Vitamine E Gezichtsreiniger en Lotion

13 juni 2012

Al een tijdje geleden heb ik kennis gemaakt met de producten van Earth-Line en ben deze steeds meer gaan waarderen en kopen. Ik ben een fan van natuurdrogist De Tuinen waar ik regelmatig eventjes binnen wandel om te kijken of er nieuwe producten zijn bijgekomen. De producten van Earth-Line en Sea-Line ( voor de eczeem en psoriasis huid ) bestaan al heel lang maar ik heb het idee dat ze nu steeds meer in de belangstelling komen te staan en ook op meer punten verkocht worden. Ik wil graag nog meer bekendheid geven aan dit merk door een review te schrijven over de Vitamine E Bio Gezichtsreiniger en de Vitamine E Gezichtslotion.


Wat beloofd de Vitamine E Bio Gezichtsreiniger en de Gezichtslotion voor mijn huid te doen?

 

Een milde reinigingsmelk voor gezicht en ogen, die zowel met water afgespoeld als met watjes afgenomen kan worden. Mascara, make-up en vuildeeltjes worden effectief verwijderd. Nareinigen en stimuleren met Earth-Line Gezichtslotion.

Deze hydraterende en verzorgende lotion met Aloë Vera, Kamille, Lavendel, Salvia en Marjolein is een verkwikkende manier om de huid ’s morgens en ’s avonds na te reinigen. Het verwijdert de laatste onzuiverheden en stimuleert de bloedcirculatie.

Aan deze producten van Earth-Line is extra vitamine E toegevoegd. Wat maakt vitamine E als ingrediënt nu zo bijzonder?

  • Vitamine E beschermt de huid als actieve antioxidant tegen agressieve moleculen uit de omgeving, zoals luchtvervuiling, schadelijke U.V. stralen en stress.
  • Het bevordert de doorbloeding van de huid en stimuleert de celstofwisseling, waardoor de huid zich kan herstellen.
  • Het helpt littekens te vervagen, huidveroudering te vertragen en rimpels te verminderen.
  • Antioxidanten en natuurlijke UVA bescherming zijn nodig om de elasticiteit van de huid te behouden en huidveroudering te weren.

Vitamine E Bio Gezichtsreiniger

Vitamine E Bio Gezichtslotion

Hoe zijn de gezichtsreinigers in het gebruik?
De gezichtsreiniger haalt mijn make-up er goed af, zelfs de mascara. Naast dat hij goed reinigt ruikt deze ook nog eens heel erg lekker. Ik vind het een warm-zoete geur die ik ook bij andere producten van Earth Line heb geroken. De gezichtslotion ruikt heel neutraal en reinigt en verfrist prima. Het haalt mijn laatste restjes make-up er netjes af. Ik vind het een fijn zacht duo om voor de dagelijkse gezichtsreiniging te gebruiken. De INCI lijsten zien er ook nog eens heel goed uit, daarom ben ik ook zo’n fan van de producten van Earth Line.
De producten van Earth-Line zijn BDIH en ICADA gecertificeerd en dragen het Vegan en Eco-Control label. Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij De Tuinen of bij de betere natuurdrogist. De Vitamine E Bio Gezichtsreiniger en lotion kosten €11,95 per stuk voor 200ml.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge