Green Beauty

Dr.Hauschka Inner Glow Lipsticks Limited Edition

15 februari 2012

Meisje Hip is al een tijdje in gespannen afwachting naar de Inner Glow Lipsticks van Dr. Hauschka. En daar was de dag dat zij ze in het echt zag en mocht uitproberen. En o wat zijn ze mooi!
Deze nieuwe lipsticks laten haar in ieder geval stralen en blij het voorjaar in gaan.

Ik gebruik elke dag lippenstift. Er zit er altijd wel één in mijn tas en zonder voel ik me kaal. Daarom weet ik als geen ander dat voor veel vrouwen een lippenstift een heel belangrijk item is voor in de handtas. Zonder ga ik de deur niet uit! Ik vind het erg fijn dat ik tegenwoordig steeds vaker kan kiezen uit puur natuurlijke lippenstiften zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over welke vervelende ingrediënten ik binnen krijg. Nu het assortiment van Dr. Hauschka wordt uitgebreid is het fijn dat ik nu voor elke gelegenheid en stemming kan kiezen welke lipstick ik ga dragen. Wil ik me vrouwelijk voelen dan draag ik No 13 Red Quartz en bij een wat speelse of sportieve stemming past de No 17 heel erg goed, deze laat mijn mond zachtjes glinsteren met een warme gloed.

Naast dat de lipsticks van Dr. Hauschka een eye-catcher zijn op je make-up tafel of in je handtas, zijn ze ook verzorgend en zacht voor je lippen. Dr. Hauschka gebruikt hoogwaardige, natuurzuivere ingrediënten, zoals extracten van rozenbloesems en wondklaver, amandelolie, abrikozenolie, jojobaolie, rozenwas, bijenwas en carnaubawas. Dat maakt je lippen zowel mooi van buiten als gezond van binnenuit. De lipsticks beschermen en hydrateren je lippen en voelen heerlijk aan!

Meisje Hip heeft alle vijf Inner Glow Lipsticks getest en uitgebreide swatches gemaakt en werd steeds enthousiaster. Ook heeft zij natuurlijk een aantal favorieten. Ben je er ook zo benieuwd naar? Lees dan snel verder.

No 13 Red Quartz
Een vrouwelijke rode kleur met een roze gloed. Mijn favoriet.
No 14 Beige Opal
Deze lipstick heeft een licht koraal-roze shimmer.
Ook een tikje metallic uitstraling.
No 15 Violet Marble
Een mooie bessenkleur. Ook een favoriet van Meisje Hip
No 16 Pink Topas
Deze fuchsia gekleurde lipstick heeft een lichte glanzende dekking.
Vrolijk en sprankelend!
No 17 Rose Crystal
Een licht glinsterende lipstick, heel subtiel.
Is niet dekkend maar geeft een subtiele warm lichtroze glans.


Op de foto kun je zien dat No 13 Red Quartz en No 15 Violet Marble de meest dekkende en intense kleuren zijn van de Inner Glow collectie. No14 Beige Opal is semi dekkend en de No 16 Pink Topas en de No17 Rose Crystal zijn echte sheer Lipsticks.
Alle vijf zijn ze erg fijn in het gebruik, voelen super verzorgend aan op de lippen en blijven mooi lang zitten. Het fijne is dat door de mooie natuurlijke ingrediënten de lipsticks de lippen ook echt verzorgen en mooi houden. Dus geen last van droge lippen of velletjes.

De ingrediënten van de Dr. Hauschka Inner Glow lipstick No 17 Rose Crystal.

Model draagt Dr. Hauschka Inner Glow No 13 Red Quartz.

De lipstick zit verpakt in een mooi sober elegant doosje en is herkenbaar aan de luxueuze metalen huls. Het is een gelimiteerde editie en zijn half februari te vinden in de Dr. Hauschka displays. De Inner Glow lipsticks zijn prachtig te combineren met de bestaande make-up collectie van Dr. Hauschka. De adviesprijs van de lipsticks is €16,95 ( 4,5 gram). Ze zijn verkrijgbaar bij de erkende Dr. Hauschka verkooppunten en in de webwinkel van Dr. Hauschka.

Ik heb mijn favorieten al gevonden, naar welke kleuren ben jij benieuwd?

2 Comments

  • Reply Liv 15 februari 2012 at 21:51

    Jouw swatches en vooral de draagfotos zijn echt super 🙂 ze staan je allemaal maar violet marbel en pink topaz staan je denk ik het best 🙂 mijn favoriet is op dit moment red Quartz… trouwens misschien ook mooi als je op de violet marble een beetje rose crystal smeert voor de glans 🙂 Groetjes, Liv

  • Reply Joany 16 februari 2012 at 12:44

    Wow, wat is red quartz toch een prachtige kleur. Ik moet ook altijd een lipstick in mijn tas hebben, het is voor mij echt een onmisbaar makeup artikel.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge