Green Beauty

Hannah Clear Gezichtsverzorging

3 februari 2012

Huidverbetering kan heel helder zijn

Ik ben zo blij dat ik deze fijne huidverzorgingslijn heb mogen testen. De Hannah Clear lijn bestaat uitsluitend uit plantaardige werkstoffen, daarvan zijn de werkzame bestanddelen tenminste 80%. De Hannah Clear lijn bevat geen geur en kleurstoffen, andere additieven of synthetische viscositeitsregulatoren ( bindmiddelen ). Voor de Hannah Clear lijn zijn ecologisch verantwoordde en biologisch afbreekbare materialen gebruikt, zowel de verpakkingen, flyers als displays zijn recyclebaar.  Zo wordt op alle fronten op een verantwoordde wijze met zowel de huid als het milieu omgegaan. Hoe fijn is dat!


Wat beloven deze vier Hannah producten voor mijn huid te doen?
Cleansing Oil is een hydrofiele olie op basis van zuiver plantaardige sojaolie en verrijkt met diverse antioxidanten. Deze olie is met water mengbaar waardoor de huid diep gereinigd kan worden met respect voor zowel de huid als het milieu.
Ik gebruik deze olie ’s ochtends tijdens het douchen. Ook ’s ochtends is het van belang je huid goed te reinigen. Een paar druppels van deze olie meng ik met een beetje water, daarna masseer ik mijn huid met deze olieachtige emulsie in. Nadat ik mijn huid goed heb afgespoeld voelt deze echt fijn verzorgd aan.
Pure Cream deze luchtige crème bevat verscheidene voedende oliën zoals druivenpit, koolzaad en jojoba olie. De verzorgende ingrediënten van sheabutter, aminozuren en vitamine E helpen het natuurlijke milieu van de huid te waarborgen. De Pure Cream bevat een hoog gehalte aan antioxidanten om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. tevens heeft de Pure Cream direct voelbare anti-irriterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen. De luchtige formule wordt snel door de huid opgenomen.
De lichte structuur van deze crème valt meteen op. Ik vind het vervelend als mijn huid zo glimt en dat het vettig aanvoelt. Dat is bij de Pure Cream niet het geval, het wordt volledig door mijn huid opgenomen. Tijdens het schrijven van dit artikel is het buiten zeer koud en winters dus kan ik me voorstellen dat het gebruik van deze crème alleen wellicht te weinig bescherming kan bieden. Daarvoor gebruik ik de Hannah skin Conditioner. Dit verzorgend serum breng ik onder de Pure Cream aan waardoor ik mijn huid net die extra verzorging kan geven. De Pure Cream bevat geen parfum. Het ruikt daardoor wat anders dan je misschien gewend bent. Laat je hierdoor niet van de wijs brengen. De geur is na het aanbrengen meteen verdwenen.


Skin Conditioner
is een intensief allergeenvrij serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten waaronder de vitamines A, E en F, omega-vetzuren en Golden Seaweed ( rijk aan vrije radicalen ) De Skin Conditioner heeft krachtige antioxidant- en DNA- beschermende eigenschappen. De Skin Conditioner kan als kuurproduct gebruikt worden maar ook dagelijks onder de Pure Cream bij de veeleisende en vermoeide huid. De Skin Conditioner beschermd de huid tegen vochtverlies en invloeden van buitenaf.
De Hannah Skin Conditioner is heel erg fijn om onder de Pure Cream te gebruiken. Ook voor de nacht kun je dit serum gebruiken waardoor de huid een extra boost krijgt. Ik zie dat mijn huid daardoor een mooie gezonde glans krijgt. Je hebt slechts een paar druppels van dit serum nodig.
Sparkling Spray bevat vochtinbrengende natuurlijke aloë vera, Het verzorgt en verbetert het transport van belangrijke werkstoffen uit huidverbeterende producten waardoor er minder crème gebruikt hoeft te worden. De toevoeging van diverse antioxidanten, waaronder vitamine C zorgt voor een verhoogde bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien heeft de Sparkling Spray een matterende werking bij een overtollige glans op de huid waardoor zij een frisse, egaal en goed verzorgde uitstraling krijgt.
De Sparkling Spray is erg fijn om, nadat ik de Skin Conditioner en de Pure Cream heb gebruikt, mijn huid te matteren. Ik vind dit heel fijn. Ook is het huidgevoel van deze frisse spray heerlijk. Het is niet nodig om deze spray alleen tijdens het huidverzorgingsritueel te gebruiken maar ook als je denkt dat de huid wel iets extra’s nodig heeft.

De vier producten van de Hannah Clear lijn zijn fijn op elkaar afgestemd en compact in het gebruik. Huidverbetering kan dus zeker heel helder zijn! Helder, transparant, natuurlijk en vooral zuiver. “Wat je op de huid smeert zou je bij wijze van spreken bijna kunnen eten” was het credo van wijlen oprichtster Hannah Hakze. De producten zijn voor ieder huidtype geschikt.
Voor meer informatie kun je de website van Hannah Huidcoach raadplegen. De prijzen: Cleansing Oil 50ml €34,00, Pure Cream 50ml €52,00, Skin Conditioner 30ml €59,00, Sparkling Spray 30ml €39,00.
De producten van Hannah Clear zijn verkrijgbaar bij de erkende Hannah dépositaires en via Hannah Skin Improvement Research Company B.V.( Hannah SIRC )

1 Comment

  • Reply Claudia 6 februari 2012 at 09:36

    Oké, niet goedkoop maar de prijs waard? Zou je het kopen als deze producten op zijn? Ik heb op andere blogs wel eens over Hannah skincare gelezen en in alle eerlijkheid verwachtte ik hogere prijzen! Meevallertje dus 😉

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge