Shopping

Bezoek aan L’Erbolario in Breda

18 januari 2012


Zoals jullie misschien via Twitter hebben kunnen lezen, ben ik afgelopen zaterdag naar de mooie stad Breda vertrokken. Ik wilde dolgraag naar L’ Erbolario, dit is een winkel waar heerlijke verzorgingsproducten worden verkocht afkomstig uit Italië.  Het is de eerste winkel in Nederland die dit merk verkoopt en ik was er erg nieuwsgierig naar geworden!

Bron:www.sasbreda.nl

Ontstaan als een familiebedrijf produceert L ‘ Erbolario al meer dan 30 jaar met veel passie plantaardige cosmetica. In het assortiment vind je producten voor gezichts-en haarverzorging, een geparfumeerde badserie met heerlijke parfums, een mannen lijn en een baby lijn. De producten van  L’ Erbolario bevatten onder andere ingrediënten zoals: plantaardige oliën, bloemen en kruiden extracten.

Ik kon natuurlijk deze prachtige winkel niet verlaten zonder een aantal heerlijke producten mee te nemen, op de foto’s zie je wat ik zoal heb gekocht!

2 in 1 shampoo met Soja en Ginkgo Biloba

Eau de parfum met vlierbloesem, suikerriet en cacao

Samples: voet&beencrème met kastanje, bad&douchecrème met witte bloemen, iris Eau de Parfum

Dag&nachtcrème met arganolie, bad&douchecrème met rozen

Het parfum is een lekkere cozy gourmande geur met aparte ingrediënten zoals vlierbloesem, suikerriet en cacao. Het ruikt zoet en warm naar gebrande suiker. Heerlijk! Vooral in de winter. Ik ben blij dat ik dit parfum heb aangeschaft. Van deze parfumlijn is er ook een bodycrème, douchegel, zeep en geurkaars verkrijgbaar. De Eau de Parfum kost €32,50 voor 50ml.

De 2 in 1 shampoo is nog niet meteen een liefde. Ik moet er erg aan wennen dat deze shampoo totaal niet schuimt! Als ik het op mijn haren aanbreng is het een crème en voelt het meteen vettig aan. Ik heb het nog niet aangedurfd om deze shampoo gewoon uit te spoelen en dan eens te kijken wat er met mijn haar gebeurd.  Maar goed, dat resultaat houden jullie nog van mij tegoed! De shampoo kost €14,50 voor 200ml.
Van de samples die ik heb gekregen kan ik zeggen dat ik de dag&nachtcrème met arganolie heerlijk vind. De crème is lekker zacht en ruikt ook weer zalig! De rest van de samples heb ik nog niet getest. Wordt vervolgd dus. Hieronder volgen nog een paar foto’s van de prachtig mooie geïllustreerde catalogus.


De producten van L’ Erbolario zijn geïnspireerd op wat moeder Natuur ons geeft. Dat wil niet zeggen dat ze geheel natuurlijk zijn. Voor diegene die dit wel zoekt zijn het merendeel van deze producten niet geschikt. L’ Erbolario heeft wel een Biologische lijn met gezichts-en lichaamsverzorgingsproducten. Je kunt online de catalogus doorbladeren via deze website.

Het leuke gezellige winkeltje is gelegen aan het trendy nieuwe winkelplein ’t Sas in Breda vlakbij de Grote Kerk.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge