Green Beauty

Earth.Line Natural Age Control

12 december 2011

Nu het einde van het jaar nadert en ik ook een jaartje ouder ( en wijzer ) ben geworden wil ik jullie op de valreep met een fijne en nieuwe natuurlijke gezichtsverzorgingslijn kennis laten maken! Het afgelopen jaar hebben jullie regelmatig nieuwe merken de revue zien passeren, sommigen onthoud je wellicht en anderen niet. Maar deze moet je beslist onthouden!

Voor de wat oudere meisjes onder ons die van natuurlijke, eerlijke cosmetica houden lees snel verder…….

Earth.Line en Sea.Line Huidverzorging van Nederlandse bodem!
Het zijn twee lijnen die één filosofie uitdragen namelijk dat van eerlijke en betrouwbare huidverzorging, 100% natuurzuiver en gemaakt van Biologische ingrediënten. De missie van Earth.Line en Sea.Line is om natuurlijk “groene” (gifvrije) cosmeticaproducten op een  energie-neutrale en milieuvriendelijke wijze te produceren. Daarbij zijn de producten ook nog eens zeer betaalbaar en zo is het mogelijk meer consumenten met de voordelen van het gebruik van natuurlijke cosmetica kennis te laten maken. De producten van Earth.Line en Sea.Line zijn  BIDH, ECO-Control en ICADA gecertificeerd en zijn geschikt voor veganisten. ( Vegan )

Earth·Line omvat dagelijkse verzorgingsproducten voor de jonge tot de oudere huid met specials voor huidveroudering, littekens, huidbeschadiging en voor de droge, gevoelige, geïrriteerde en rosaceahuid.

Sea·Line bevat dagelijkse verzorgings- en therapeutische producten voor de droge, schilferige huid, de vette huid, de acné huid, de hoofdhuid en roos, eczeem en psoriasis.

Tijdens de Dermafair kreeg ik twee samples van de nieuwe Earth.Line Natural Age Control® aangeboden en heb deze meteen geprobeerd. Ik kende Earth.Line wel van gezicht, ik zag deze producten bij de Tuinen in het schap staan, maar op de één of andere manier heb ik nooit iets van dit merk gekocht. De verpakkingen en de uitstraling vond ik altijd een beetje saai. Maar goed, door de tijd heen heb ik geleerd en ervaren dat er achter ietwat saaie verpakkingen juweeltjes schuil kunnen gaan.

Inmiddels heb ik het Natural Age Control® kennismakingspakket gekocht en getest en wil jullie graag mijn (enthousiaste) bevindingen delen!

Wat beloofd de Natural Age Control® voor mijn huid te doen?
Natural Age Control® is speciaal ontwikkeld voor de 50+ huid die door onder andere hormoonveranderingen zich minder goed vernieuwt, beschermt en herstelt. De huid droogt uit, verliest elasticiteit en glans, voelt ruw aan, vertoont diepere lijntjes en onregelmatige pigmentatie. De NAC producten met de nieuwste Bio-technoglogie toepassingen, herstellen het vezelnetwerk en de vochtbalans diep in de huid, stimuleren de aanmaak van collageen, beschermen de huid, werken in op iedere huidlaag en vullen de huid als het ware weer op.

De Earth.Line Natural Age Control® kennismakingsset bestaat uit een:
Day Cream met Bio-Hyalurontech™ Rijke crème voor celbescherming. Verminderd rimpeldiepte en roodheid. Beschermt tegen vochtverlies en UVA-stralen. Betere elasticiteit van de huidtextuur. Een soepele, stralende en frisse huid.
Youth Serum met Bio-X Hyalurontech™ Concentraat voor celvernieuwing en rimpelvulling met liftend effect. Betere elasticiteit en huidtextuur, herstel van de vochtbalans en huidbeschadiging. Een maximale oppepper voor de huid.
Soft Finish Day met Optical Smoothing Tech™ Lichtgetinte zijdezachte mattering. Minder zichtbare rimpels en poriën. Bescherming tegen vochtverlies en UVA-stralen. Een egale en vollere huid en een direct jonger ogend effect.
Night Cream met Phyto-Yam 50 Complex™ Romige crème voor intensieve voeding. Optimale vocht-en vetregulatie, celregeneratie en aanmaak collageen. Vermindering pigmentvlekken en rimpels, elasticiteit, volume en veerkracht.

En nu het resultaat!
Stuk voor stuk vind ik de producten super! Ze geven mijn huid een boost waarschijnlijk door de toevoeging van het hyaluronzuur. Hyaluronzuur verbetert de vochtbalans en de elasticiteit van de huid waardoor mijn huid echt een oppepper krijgt en ook veel gladder oogt.
Het fijne aan deze producten is dat je kunt “layeren”, dat is het in laagjes aanbrengen van verzorgingsproducten. Eerst het Youth Serum, vervolgens de Day Cream en ten slotte de Soft Finish Day.
De Soft Finish Day is mijn holy grail van dit jaar! Het is mijn organic BB crème. Een crème die de huid mooier maakt en subtiel in teint corrigeert. Dè perfecte afsluiting van deze gezichtsverzorging en ideaal als basis voor make-up. Ik bemerk dat ik minder hoef te camoufleren omdat de basis door het gebruik van deze crème al zo mooi is geworden. De crèmes zijn allemaal subtiel geurend maar de Soft Finish Day ruikt wat kruidig. Deze geur verdwijnt ook weer snel zodra je het op de huid hebt aangebracht.
Het serum en de nachtverzorging gebruik ik dus voor het slapen gaan en ook over deze producten niets dan lof; de puur natuurlijke ingrediënten en hun fijne verzorgende werking, ik ben heel tevreden!

De leeftijd van 50 jaren heb ik nog lang niet bereikt maar toch heeft mijn huid door het ouder worden en door hormoonschommelingen en stress wel te lijden. Puur toevallig tijdens een beurs maak ik kennis met Earth.Line en wil nu niet meer zonder. Wil je ook een kennismakingsset aanschaffen? Deze is voor €19,95 verkrijgbaar bij de Tuinen of Reformwinkel. Voor meer verkooppunten en informatie kun je de website raadplegen van Original Cosmetics.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge