Green Beauty Inspiration

Bottega Verde Webshop uit Italie

22 september 2011

Ziet deze winkel er niet prachtig uit? Dit is de echte winkel van het Italiaanse merk Bottega Verde! Bottega Verde is in Italië net als voor ons de Yves Rocher is; een cosmeticamerk geïnspireerd op de natuur. Ontstaan in 1972 in het kleine stadje Pienza, landelijk gelegen tussen de steden Florence en Sienna in het prachtige Toscane. Pienza staat op de UNESCO erfgoedlijst dankzij haar prachtige natuurlijke en cultuurhistorische omgeving. Het merk Bottega Verde wordt dan ook in dit stadje gefabriceerd omdat er genoeg inspiratie vanuit de natuur daar gegeven is. Drie pijlers staan bij Bottega Verde centraal: harmonie, balans en wellness. Het merk wordt wereldwijd al aan zes miljoen klanten verkocht en daar hoort sinds kort ook Nederland bij want ik heb een paar weken geleden mijn eerste bestelling mogen ontvangen. Sinds kort is het ook mogelijk een bestelling te plaatsen vanuit Nederland. Daar ben ik natuurlijk erg blij mee! De foto’s spreken voor zich, enjoy!

24-uurs voedende crème met arganolie en jasmijn extract

Haarserum met arganolie en lijn zaadolie

Voedende shampoo met arganolie en jasmijn

Cremespoeling met arganolie

Verzorgende lipstick met amandelolie

lippenstift: roze met beetje gouden shimmer

TU Eau de Parfum

De stijl en de producten lijken wel een beetje op die van Yves Rocher, ook de producten van Bottega Verde zijn geïnspireerd op de natuur, maar beslist niet organic en/of biologisch. Het is aantrekkelijk voor iedereen die weleens wat anders wil dan de reguliere webwinkels. Er zijn in het totaal 16 heerlijke geurlijnen die je helemaal op elkaar kunt afstemmen. Het assortiment is sowieso erg groot. De pakketjes worden nu gratis bezorgd vanaf een bestelling van €45,00. Het is wel jammer dat je alleen maar kunt betalen met een creditcard. De website van Bottega Verde is in het Engels, maar dat moet wel lukken denk ik;-)

Ik hoop dat ik je enthousiast heb gemaakt, de producten zijn erg fijn in het gebruik, niet duur en ruiken heerlijk! Wil je eens lekker rond snuffelen op de website van Bottega Verde? Dit is de link.
Ik ben benieuwd of jullie er ook enthousiast over zijn, laat gerust een berichtje achter op meisjehip!

3 Comments

 • Reply LindavV70 22 september 2011 at 19:27

  Wat een leuk artikel 😀 en je aankoopjes zien er heel erg lekker en mooi uit.Ik zou er zelf ook best willen aanschaffen,alleen ben niet in het bezit van een creditcard,dus voor mij wordt het dan heel lastig

  • Reply Meisje Hip 22 september 2011 at 19:29

   Ja dat is ook best lastig, hopelijk krijgen ze snel pay-pal. Dat zou fijn zijn hè?

 • Reply Céleste 25 september 2011 at 16:05

  Wat een leuke spullen!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge