Green Beauty

Een zomerse huid met FreshMinerals Mineral Bronzing Powder

5 juni 2011

Onlangs heb ik kennisgemaakt met het mooie minerale make-up merk FreshMinerals, het snelst groeiende minerale make-up merk op dit moment.

FreshMinerals is befaamd om haar anti-aging foundations, maar heeft tevens een uitgebreide collectie met producten voor ogen, lippen en gezicht.

De make-up producten van FreshMinerals zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk en blijven perfect zitten zonder de huid te verstikken.

Ik heb de FreshMinerals Bronzing Powder “beautiful” getest en ben zeer tevreden over het resultaat. Kijken jullie even mee?

 

Ik heb de Mineral Bronzing Powder gebruikt als een blush en het resultaat is heel natuurlijk. Dankzij het handige systeem van poeder en kwast ineen is het prettig aan te brengen op de huid. Je kunt zo gemakkelijk een mooi zomers tintje toveren op je huid of je bruine tint wat extra’s geven. De Mineral Bronzing Powder heeft een hele subtiele shimmer waardoor de huid een mooie glow krijgt. 

De FreshMinerals Bronzing Powder bevat Vitamine A, C en E die de huid beschermt tegen UV straling en het milieu en silica. Silica staat bekend om haar vochtvasthoudende eigenschappen. FreshMinerals producten hebben een EPF , dit is een Environmental Protection Factor 80, deze beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf zoals milieu, roken, weersomstandigheden en stress. Het zijn natuurlijke anti-oxidanten die ingezet worden de huid te beschermen tegen huidveroudering.

De FreshMinerals producten worden verkocht bij een FreshMinerals dipositaire. Neem eens een kijkje op hun website.

De Mineral Bronzing Powder kost €29,95

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge