Parfum

Kennen jullie deze nog? Parfums uit de 80’s en 90’s

9 november 2010

Ik weet nog goed dat ik mijn eerste echte parfum kocht van mijn zelfverdiende geld. Ik had als 20 jarig meisje een baantje bij een camping waar ik de kinderen bezig mocht houden en van ijsjes en frietjes mocht voorzien. Het geld dat ik kreeg had ik gereserveerd om mijn eerste echt parfum te mogen kopen bij de nieuwe Kruidvat in het dorp, veel meer was er toen nog niet. Ik had Oscar de la Renta op het oog, een lekker zacht romantisch geurtje. O wat was ik blij met deze geur en supertrots dat ik deze zelf had gekocht! Ik meen me te herinneren dat dit parfum toen 35 gulden kostte. Nu erg weinig maar toen een heleboel geld. Onlangs kreeg ik van een collega leuke tijdschriften met daarin foto’s van parfums uit de jaren 80 en 90 en de echte Vintage parfums! Erg leuk was het om de foto’s te zien van de geurtjes die ik in mijn jeugd heb gehad en heb gezien in de parfumerie en in de Glossy’s van toen heb gelezen!
Van al deze parfums heb ik er een aantal uitgekozen, ik ben benieuwd of er herkenbare tussen zitten en ook zorgen voor een: “Hè die had ik ook!”

Gabriela Sabatini

BLONDE Versace

Moods KRIZIA

Fidji Guy Laroche

Choc de Jardin Pierre Cardin

Ik ben benieuwd of jullie aan bepaalde parfums fijne herinneringen hebben of dat je een geurtje hebt gebruikt in een bepaalde periode van je leven, laat het me weten en plaats een reactie;-)

4 Comments

 • Reply Romy 9 november 2010 at 21:11

  Die Gabriela Satini heb ik nu ook nog 😀 Dat geurtje is zo lekker!

 • Reply Manon 13 december 2010 at 22:36

  Dat flesje van blonde Versace vind ik zo mooii

 • Reply Esperanza 5 juni 2011 at 12:42

  diorella, de parfum kreeg ik voor mijn eindexamen ! Wat rook deze heerlijk in een mooie kleine verstuiver. En Climat van lancome, fantastische geur !

  Leuk item om over de schrijven. Trouwens.

 • Reply Crystal 14 juni 2014 at 08:38

  ik hoop nog altijd dat Versace blonde opnieuw lanceert. Heb heimwee naar dat parfum…madonna truth or dare leek er in de verte op (denk dat Blonde ook een favoriet van Madge was) maar een goede vervanger heb ik nog niet weten te vinden

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge