Green Beauty

Nachtcreme van Nature’s Gate Organics, Oh what a night

20 oktober 2010

Oh what a night nachtcreme!
Van het natuurlijke huidverzorgingsmerk Nature’s Gate een fantastisch product die ik graag wil beschrijven. Op één van de grootste review site makeupalley heb ik al lovende recensies gelezen over dit product. Daarom heb ik het ook zelf aangeschaft en ik moet zeggen dat het echt een heerlijke crème is.
Al na het eerste gebruik ziet de huid er rustig en weldoorvoed uit, het lijkt alsof de vermoeidheid verdwijnt en de kleine lijntjes worden opgevuld. ‘S ochtends voelt de huid heerlijk zacht aan en ziet hij er gezond uit.
In deze nachtcrème zit een extract verwerkt van de Franse walnoot. Deze helpt de huid te versterken en de tekenen van het ouder worden te bestrijden.
Dit beloofd de verpakking:

* This luxuriously rich cream soothens and intensely hydrates with dynamic phyto-actives from French Walnut, Soy and European Beech Tree Buds, This state-of-the-art formula includes Alpha Lipoic Acid and a potent form of stabilized Vitamin C that works while you sleep. You’ll wake up to skin that looks refeshed and feels silky soft with improved suppleness and clarity. Now that’s a dream come true.*

De Oh what a night nachtcreme is verkrijgbaar bij de Amerikaanse website mothernature.com. Betaling geschied via een creditcard, de bezorging duurt vervolgens 5 werkdagen. De crème kost ongeveer €12,00

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge