Green Beauty

Huidverzorging van Ariane Inden

23 september 2010

Al een tijdje wilde ik een bezoek plannen aan de pilotstore van Ariane Inden in Arnhem. Ik loop er zelf vaak langs en heb ook regelmatig op hun website gekeken maar tot een echt bezoek is het tot nu toe nog nooit gekomen.
Daar moest verandering in komen!
Meteen zodra ik deze prachtige pilotstore binnen kwam werd mijn aandacht naar de mooie makeup producten getrokken. Deze stonden overzichtelijk opgesteld voor in de zaak. Daarachter stonden de uitgebreide huidverzorgingsproducten.
De winkel is voornamelijk opgesteld in zwart, wit en chroom wat voor een luxieuze uitstraling zorgt.
Nadat ik allereerst door een wat verlegen meisje werd geholpen kwam de eigenaresse van deze pilotstore naar me toe en ze vroeg of ze mijn huid mocht testen. Ik had haar wat informatie gevraagd over de huidverzorgingsproducten. Dit testen deed ze met een speciaal daarvoor ontworpen apparaatje. Uit de test bleek dat ik een erg droge huid had. Natuurlijk is daar bij Ariane Inden een product voor te vinden! Wat overigens erg prettig is, is dat de potjes en de flacons in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Zo heb je al een gezichtscreme van 15ml en kun je deze eerst lekker testen voordat je een grotere flacon ervan aanschaft. Ook is er keuze tussen een geparfumeerde en ongeparfumeerde creme.

Omdat er deze dag een speciale actie was, kon ik een grote reinigingsset aanschaffen waarbij ik een klein potje gezichtscreme gratis erbij kreeg! Natuurlijk ben ik hier wel voor te vinden!

De huidverzorgingsset bestaat uit een:
24 hours moisturizer Anti-Aging UV Filters
Extra mild massage cleanser anti-aging
Extremely soft balancing lotion anti-aging
Hydrating gentle face scrub

Wat maakt Ariane Inden nu zo bijzonder voor mij?
Weetjes & Feitjes
Ariane Inden cosmetica is:

Anti-aging, hypo-allergeen, op allergieen getest, gemaakt van hoge kwaliteit ingredienten, zonder dierlijke grondstoffen (alleen enkele grondstoffen waarvoor geen dieren zijn gestorven zoals bijenwas en lanoline van schapenwol), niet op dieren getest, dermatologisch getest, ongeparfumeerd zonder kleurstoffen en geparfumeerd verkrijgbaar.

Feiten:

* Ariane Inden skin care voor huidverjonging en verbetering

* Eén van de meest uitgebreide make-up lijnen

* Sensuele parfums, superzachte soft touch parfums voor moeders en vaders van baby’s en kleine kinderen en speciale hypo-allergene perfumes.

* Recyclebare verpakkingen

Ik ben na het bezoek aan de Ariane Inden pilotstore erg enthousiast geworden en heb meteen een heerlijke schoonheidsbehandeling geboekt!

Natuurlijk zal ik daar ook een verslagje van maken en aan jullie laten weten hoe mijn ervaring was!

Kijk op de  website van Ariane Inden voor een pilotstore bij je in de buurt.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge