Green Beauty

Arganolie

24 maart 2010

Een tijdje geleden heb ik een artikel geplaatst over het gebruik van arganolie. Bij webshop yemna kun je allerlei heerlijke verzorgingsproducten kopen van de merken: Amalia Beauté, Naturelle d’ Orient en Autrepart. In al deze producten zit arganolie verwerkt.
Wat is arganolie nu precies?
Argan-olie bestaat uit 80% onverzadigde vetzuren, waarvan ± 35 % Linolzuur en heeft een hoog gehalte natuurlijke vitamine E (alpha-tocopherol 620mg/kg.) Dit hoge aandeel natuurlijke antioxidanten beschermt tegen vrije radicalen.
De olie behorend tot de drogende oliën verhindert het uitdrogen van de huid en rimpelvorming. Bijzonder werkzaam is het bij huidproblemen; door het regelmatig gebruik wordt jeuk bij dermatitis e.d. duidelijk minder. Argan-olie is een beduidend anti-aging produkt zonder schadelijke bijwerkingen.
Gebruik Argan-olie bij o.a.; huidbeschadigingen, droge en rijpere huid, zonnebrand, allergische of geïrriteerde huid, dermatosen, jeuk, schilferende huid, psoriasis, acne, haaruitval. De olie laat zich goed mengen met etherische oliën en andere basisoliën, toevoeging van minimaal 5% verhoogt de houdbaarheid van mengsels. Arganzeep is een ideale verzorging voor de gevoelige en allergisch reagerende huid. (bron: www.yemna.nl)

Ik heb de bodylotion en de arganolie aangeschaft en ik ben er erg tevreden over.
Vooral de arganolie is heel erg fijn in het gebruik. Ik doe dit ’s avonds voor het slapen gaan op mijn gezicht en decolleté en laat het lekker inwerken. De arganolie kun je ook gebruiken voor je haar of je handen. Het is superfijn in gebruik door het pompje.
Ik heb het idee dat mijn huid er tijdens de nacht echt van opknapt, In ieder geval ziet het er ’s ochtends mooi rustig uit.


Rechts op de foto staat het flesje met de arganolie. Links op de foto staat de bodylotion met arganolie. Deze beschrijf ik binnenkort!

De olie is dus geschikt voor je gezichtshuid, als massageolie , als haarmasker of nagelbadje. Dit flesje is een kleine investering met een groot resultaat en 100% natuurlijk. De prijs valt reuze mee: €14,95 voor 50ml
Dit heerlijke musthave product kun je bestellen bij yemna. Ook voor meer informatie betreffende de arganolie kun je op haar site terecht! www.yemna.nl

Toon vind het ook heerlijk ruiken!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge